Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν κάνω παρέα με τον Λιάγκα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν κάνω παρέα με τον Λιάγκα»

«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και την δημοσιογράφο Σπ. Τριάντου, στην οποία τα αποκάλυψε όλα!

Ποια είναι πλέον η σχέση του με τον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γιώργο Λιάγκα, τις αλλαγές στο πρωινό αλλά και την προσωπική του ζωή.

Φαίη Σκορδά

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη συνεργάτιδά του είπε: «Τη Φαίη τη νιώθω σαν αδερφή μου. Mε έχει στηρίξει όπως μόνο οι κολλητοί μου έχουν κάνει».

Γιώργος Λιάγκας

Οι πρώην τηλεοπτικοί κολλητοί είναι πλέον άσπονδοι φίλοι!

«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ».

Αδικίες και η τηλεοπτική καριέρα

Μίλησε και για τη σχέση του με την τηλεόραση, αλλά και για το πόσο πιστεύει, ότι έχει αδικηθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη. Ούτε για τα κιλά έχω πρόβλημα. Θυμάμαι έναν τύπο μια φορά που είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες. Με το ζόρι ήθελε να με θίξει, γι’ αυτό το έγραψε με τέτοιον τρόπο. Στεναχωρήθηκα για εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται. Το 2019 δεν μπορείς να θίξεις κάποιον γράφοντας ότι είναι χοντρός. Να του θίξεις τις απόψεις, αν θες. Όμως αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι τη χρονιά που η Φαίη και ο Γιώργος έφυγαν από το Mega και κάποιοι δημοσιογράφοι πήγαν να με βγάλουν κ@λ@παιδο. Ότι δεν σεβάστηκα τους φίλους μου, δεν ήμουν συνεπής».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024