Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είχε επαφές με τους δυο Ισπανούς τεχνικούς στη Μαδρίτη. Το προγραμματισμένο του ταξίδι στη Μαδρίτη έκανε σήμερα (08/09) ο Άγγελος Χαριστέας, που έχει επωμιστεί την ευθύνη εξεύρεσης του νέου προπονητή του Άρη.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Χοσέ Γκούτι σε πολύ καλό κλίμα και του ανέλυσε όλο το πρότζεκτ της ομάδας. Ο θρύλος της Ρεάλ, μάλιστα, ήταν πολύ καλά ενημερωμένος για τους κίτρινους και έδειξε ενδιαφέρον, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως του αρέσει η πρόκληση μιας ομάδας σαν τον Άρη.

Από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι οριστικό και οι δυο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο. Επιπλέον, ο Χαριστέας είχε επαφή και με τον έτερο υποψήφιο στην κορυφή της λίστας του Άρη, Φερνάντο Ιέρο, που ζήτησε προθεσμία, καθώς είναι σε συνομιλίες και με την εθνική Ισπανίας.

Να σημειωθεί πως εκτός από τους δυο Ισπανούς τεχνικούς εξετάζονται και ακόμη δυο περιπτώσεις προπονητών. Ο Χαριστέας θα επιστρέψει στην Ελλάδα πιθανότατα την Τρίτη (10/09) και θα μεταφέρει όλα τα δεδομένα στον Θόδωρο Καρυπίδη, ώστε να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας