Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί ο Αθερίδης: Έκλεισα 20 χρόνια νηφαλιότητας

Συγκινεί ο Αθερίδης: Έκλεισα 20 χρόνια νηφαλιότητας

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος έχει μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τη σημαντική προσωπική του επέτειο

Με μια συγκινητική και ανθρώπινη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τα 20 χρόνια της νηφαλιότητάς και μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος έχει μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ, έγραψε για τη σημαντική προσωπική του επέτειο:

«Εδώ και λίγη ώρα έκλεισα 20 χρόνια νηφαλιότητας. Είναι ψευδαίσθηση ο χρόνος. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ήταν οι αγαπημένες μου ταμπελίτσες που κρεμόντουσαν στην μια πλευρά του τοίχου στον πρώτο όροφο στο διαμέρισμα της οδού Ιπποκράτους 158 που ήμασταν τότε οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί.

Διάλεγα πάντα να κάθομαι από αυτή την πλευρά του τραπεζιού για να τις βλέπω απέναντι μου. Με χαλάρωναν κι ως πρόσταγμα κι ως ευχή και ως προσπάθεια δεν ήταν κάτι τρομακτικό σε αντίθεση με τις 12 παραδόσεις που τις άφηνα πίσω μου να τις διαβάζουν οι παλιότεροι συνκατεστραμενοι που ανέβαιναν τον Γολγοθά της απεξάρτησης.
Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα τα καταφέρω αλλά πήγαινα… Δεν ξέρω γιατί…
Η προσευχή κάνει θαύματα κι είναι αστείο που δεν την πιστεύουν αυτοί που δεν την δοκίμασαν.

Ο χρόνος είναι ψευδαίσθηση γιατί χωράει σε μια φράση πασπαρτού ολόκληρος. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτός είναι ο χρόνος… Αυτό κάναμε εκεί αυτό έκανα κι εγώ κι αυτό κάνω. Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κανείς όσο κι αν προσπαθήσεις. Από ένα σήμερα θα περνάς πάντα και μόνο ένα σήμερα πάντα θα αντιμετωπίζεις. Δεν χρειάζεσαι κουράγιο παραπάνω παρά μόνο για σήμερα… Το αύριο δεν ανήκει σε κανέναν και δεν είναι κανενός..».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024