Ομοβροντία κατά του Jacob Rees-Mogg, υπουργού του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αψηφώντας την κρισιμότητα των πολιτικών εξελίξεων, ξάπλωσε στα έδρανα της Βουλής, την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη μία από τις πιο σημαντικές ψηφοφορίες ενόψει Brexit.

Παρά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός στην Βουλή των Κοινοτήτων από τους αντιπάλους του, ανάμεσα σε αυτούς και 21 στελέχη του κόμματός του, ο Rees-Mogg, αρμόδιος υπουργός για τις σχέσεις της κυβέρνησης με το Κοινοβούλιο, «παραδόθηκε» σχεδόν ανενόχλητος στην αγκάλη του Μορφέα, προκαλώντας την οργή σε συναδέλφους του αλλά και… την «έξαρση» της φαντασίας χιλιάδων χρηστών του Twitter.

«Παντελής έλλειψη σεβασμού» δήλωσε βουλευτής των Εργατικών

Σφοδρά πυρά δέχθηκε από την βουλευτή των Εργατικών Άννα Τέρλεϊ, η οποία χαρακτήρισε την στάση του υπουργού ως «ενσάρκωση της αλαζονείας, της ασέβειας και της περιφρόνησης του κοινοβουλίου μας» στο λογαριασμό της στο Twitter.

Αν και ο ίδιος ένθερμος υποστηρικτής του Brexit, δεν δίστασε παρά τη μεγάλη ήττα που δέχθηκε ο αρχηγός του κόμματος των Συντηρητικών, να χαλαρώσει στους πασίγνωστους πράσινους καναπέδες της Βουλής, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την κοινότητα του Twitter.

Το τρολάρισμα του Twitter σε Rees-Mogg και Τζόνσον

Τέλος δεν έχουν τα tweets σχετικά με την στιγμή «ξεκούρασης» που είχε ο Rees-Mogg μέσα στα έδρανα της Βουλής.

Ορισμένοι χρήστες προτείνουν: «Γιατί δεν βάζουμε καρφάκια στους καναπέδες ώστε να μην κοιμούνται πάνω τους οι πολιτικοί;».

Ενώ οι ταχυδακτυλουργοί του photoshop τον «τοποθετούν» σε έργα υψηλής αισθητικής μαζί με πολλούς ακόμη πρωταγωνιστές του διεθνούς πολιτικού πεδίου.

Άλλοι συγκρίνουν την «πόζα» του υπουργού με την εμφάνιση της εκκεντρικής ποπ σταρ, Lady Gaga και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το τρολάρισμα των χρηστών συνεχίζει αμείωτο, κατακεραυνώνοντας με ένα πιο χιουμοριστικό τόνο τον υπουργό του Βρετανού πρωθυπουργού.

Γράψτε το σχόλιο σας