Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αντίδραση Παπαντωνίου στον χωρισμό με Τούνη

Η αντίδραση Παπαντωνίου στον χωρισμό με Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια στάση τηρεί ο Νώντας Παπαντωνίου, μετά τον χωρισμό τους

Τον περασμένο Αύγουστο η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσω Instagram τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου (που παρεμπιπτόντως έχει συμφωνήσει με τον Ερμή Αγιάς Λάρισας, τη νεοφώτιστη ομάδα της Basket League).

Η εξέλιξη αυτή ήταν απρόσμενη δεδομένου ότι το ζευγάρι μόλις είχε επιστρέψει από ρομαντικό ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί.

Και όπως φαίνεται ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη. Όταν ρωτήθηκε από διαδικτυακή της φίλη, αν διατηρεί επαφές με τον Παπαντωνία η Τούνη απάντησε:

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά!

Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

View this post on Instagram

Με & χωρίς #photoshop 😱💣🌪 Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left ➡️ και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε 💩😪 Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί 😇😭❤️Σ’αγαπώ!

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024