Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή της κόρης της

Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα για τη γιορτή της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την μονάκριβη κόρη τους Αλεξάνδρα.

https://www.instagram.com/p/B0MNgpHIitm/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

Αυτή είναι μια από τις πολλές καλές στιγμές με την Αλεξάνδρα! Κ τη δημοσιεύω γιατί πρόσφατα μέσα από εδώ μια φίλη μου εκμυστηρεύτηκε την προσωπική της ιστορία κ μου ζήτησε να γράψω ένα άρθρο με τις καλύτερες κ τις πιο δυσκολες στιγμές μου με την Αλεξάνδρα. Κ το έκανα. Κ αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να το διαβάσεις στο www.believeit.gr. Γιατί όσο μεγάλη κ έντονη μπορεί να είναι μια εύκολη χαρούμενη στιγμή το ίδιο έντονη κ μεγάλη μπορεί να είναι κ μια δύσκολη στιγμή. Κ εμείς τη ζήσαμε πριν λίγους μήνες αλλά τη μοιράζομαι ξορκίζοντας την με αυτη τη φωτογραφία!Υγ: η πάνα είναι αδιάβροχη ειδική για μπάνιο. #baby #babyalexandra #moments #article #myblog #believeit @byeleonorameleti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Μέχρι να ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς για δεύτερη χρονιά θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής που ξεχώρισε την περασμένη τηλεοπτική χρονιά, η Ελεονώρα Μελέτη, περνά αρκετό χρόνο με την κορούλα της Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, η Αλεξάνδρα είχε την ονομαστική γιορτή της και οι δυο τους βρέθηκαν στην παραλία, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεχόντουσαν ευχές.

Η αγάπη του κόσμου και οι πολλές ευχές που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη για την γιορτή της κορούλας της, φαίνεται πως συγκίνησε την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, .

Έτσι μέσω Instagram, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους και παίρνοντας αγκαλιά την μικρή Αλεξάνδρα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Η μικρούλα μου και εγώ σας ευχαριστούμε για τις ευχές γεμάτη αγάπη που στείλατε τόσο πολλοί με αφορμή την ονομαστική της εορτή… Είστε μια συγκίνηση».

Δείτε παρακάτω το τρυφερό μήνυμα της:

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024