Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν σε Πούτιν: Θα μου πάρεις παγωτό;

Ερντογάν σε Πούτιν: Θα μου πάρεις παγωτό;

Μάλιστα, αφού είδαν τα εκθέματα της έκθεσης αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας παγωτό. Αφού διάλεξαν τι γεύση ήθελαν ο καθένας, η γυναίκα που τους έδωσε τα παγωτά τους ενημέρωσε ότι ο λογαριασμός ήταν 210 ρούβλια (3,20 δολάρια)

Στη Μόσχα για επίσημη επίσκεψη βρέθηκε ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Εκεί, συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως φάνηκε από τα στγμιότυπα της συνάντησης μεταξύ των δύο ανδρών, το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θερμό και εγκάρδιο.

Μάλιστα, αφού είδαν τα εκθέματα της έκθεσης αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας παγωτό. Αφού διάλεξαν τι γεύση ήθελαν ο καθένας, η γυναίκα που τους έδωσε τα παγωτά τους ενημέρωσε ότι ο λογαριασμός ήταν 210 ρούβλια (3,20 δολάρια).

Ο τούρκος πρόεδεος δεν έκανε καν την κίνηση να ψάξει στην τσέπη του. Γύρισε στον Πούτιν και τον ρώτησε: «Θα πληρώσεις και για εμένα;».

«Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Αλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», ήταν η απάντηση του Ρώσου προέδρου. Ο Πούτιν έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 5.000 ρουβλιών και ζήτησε από την πωλήτρια να δώσει τα ρέστα στον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, Ντένις Μαντούροφ, που στεκόταν δίπλα του. «Για να στηρίξουμε την ανάπτυξη της αεροναυπηγικής», ήταν η εξήγηση του Πούτιν και όσοι ήταν γύρω τους γέλασαν, σύμφωνα με το RT.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024