Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Angel Has Fallen»: Μέτριες κριτικές, εντυπωσιακές εισπράξεις

«Angel Has Fallen»: Μέτριες κριτικές, εντυπωσιακές εισπράξεις

Το "Angel Has Fallen" είναι πολύ κοντά στα 21,6 εκατ. δολάρια που είχε πετύχει η προηγούμενη ταινία με τίτλο "Το Λονδίνο έπεσε" του 2016. Η πρώτη ταινία της σειράς "Ο Όλυμπος έπεσε" του 2013 ξεκίνησε με 30,4 εκατομμύρια δολάρια

Πέρα από κάθε αναμενόμενο ήταν οι εισπράξεις των τριών πρώτων ημερών της προβολής της τρίτης συνέχειας του franchise με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Angel Has Fallen», συγκεντρώνοντας 21,25 εκατ. δολάρια, αν και οι κριτικές της ταινίας δεν είναι και οι καλύτερες.

Το «Angel Has Fallen» είναι πολύ κοντά στα 21,6 εκατ. δολάρια που είχε πετύχει η προηγούμενη ταινία με τίτλο «Το Λονδίνο έπεσε» του 2016. Η πρώτη ταινία της σειράς «Ο Όλυμπος έπεσε» του 2013 ξεκίνησε με 30,4 εκατομμύρια δολάρια.

Στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς ο Μάικ Μπάνινγκ (Μπάτλερ) κατηγορείται αδίκως για την απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Άλαν Τράμπουλ (Μόργκαν Φρίμαν) και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024