Την απόφασή του να αποχωρήσει από το μουσικό talent show «Voice» ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οπως εξηγεί ο ίδιος αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση αφενός γιατί θέλει να στρέψει την προσοχή του στο θέατρο και συγκεκριμένα στο πρώτο του έργο και αφετέρου στην εκπομπή που ετοιμάζει για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο Γ. Καπουτζίδης αναφέρεται στις τρεις τηλεοπτικές σεζόν του Voice και τονίζει ότι φέτος θα απολαύσει ως τηλεθεατής το αγαπημένο του παιχνίδι.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

View this post on Instagram

Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

 

Γράψτε το σχόλιο σας