Πέρασε περίπου μία εβδομάδα από τότε που ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην Ελαφόνησο, σε περιοχή χαμηλής βλάστησης.

Η φωτιά μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που σχεδόν 10.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το νησί, ενώ εκκενώθηκε δύο φορές το κάμπινγκ, αλλά και σπίτια και καταλύματα στον οικισμό Παναγιά και στην περιοχή του Σίμου.

Από την φωτιά στο μαγευτικό νησί κυκλοφόρησαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο μία κατάφερε να γίνει απόλυτο viral στο Instagram, διχάζοντας όμως αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

Ηταν αυτό το καρέ που δημοσίευσε στο Instagram ο χρήστης «kirillsamarits».

Ο δημιουργός της φωτογραφίας μιλώντας στον ANT1 τόνισε, πως είχαν ενημερώσει την πυροσβεστική για την φωτιά στην Ελαφόνησο, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσαν να κάνουν, καθώς ήταν μακριά τους.

Στο καρέ φαίνεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάζει ένα φιλί, ενώ βρίσκεται μέσα σε θάλασσα στην Ελαφόνησο, έχοντας φόντο τον μαύρο ουρανό από την φωτιά.

«Θυμήθηκα το ζευγάρι στο Μάτι που βρέθηκε αγκαλιασμένο και απανθρακωμένο πέρυσι από τις φωτιές. Αυτό θυμήθηκα και τους έβγαλα φωτογραφία γιατί τους ήθελα ζωντανούς», ανέφερε ο φωτογράφος Kirill Samarits.

Σημειώνεται πως ο φωτογράφος δέχτηκε πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια, καθώς υπήρξαν και εκείνοι που ανέφεραν πως αυτό το καρέ είναι τέχνη, ενώ δεν έλειψαν αυτοί που διερωτήθηκαν πόσο θράσος μπορεί να έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας