Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Καταγγελίες για υψηλή ταχύτητα από το ταχύπλοο και πριν το δυστύχημα

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Καταγγελίες για υψηλή ταχύτητα από το ταχύπλοο και πριν το δυστύχημα

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι το ταχύπλοο που εμβόλισε τη βάρκα στο Πόρτο Χέλι έκανε τις προηγούμενες ημέρες πριν το δυστύχημα επικίνδυνους ελιγμούς με υψηλή ταχύτητα κοντά στις ακτές, αλλά και ότι είχε κινδυνεύσει εξαιτίας του και άλλο σκάφος

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα όσο περνούν οι ώρες από το τραγικό ναυτικό δυστύχημα μεταξύ του ταχύπλοου φουσκωτού και του μικρού αλιευτικου σκάφους κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Συνεχώς προστίθεται νέα κομμάτια στο παζλ, ενώ αναμένεται η απολογία στον εισαγγελέα του 44χρονου Γάλλου χειριστή του ταχύπλοου αύριο, Κυριακή, το πρωί.

Τις πληροφορίες που θέλουν το ταχύπλοο να είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα πριν διεμβολίσει το μικρό αλιευτικό, έρχονται να ενισχύσουν κάτοικοι της περιοχής.

Όπως κατήγγειλαν στον ΣΚΑΪ, τις προηγούμενες ημέρες το φουσκωτό που οδηγούσε ο 44χρονος γάλλος επιχειρηματίας έκανε πολλούς επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα κοντά στις ακτές.

Επίσης αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι το εν λόγω μαύρο σκάφος είχε πλησιάσει επικίνδυνα το πλοιάριο της γραμμής που εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο Κόστα – Σπέτσες, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

Η προανάκριση πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαψεύσει τον ισχυρισμό ότι το αλιευτικό δεν διέθετε φώτα ή δεν ήταν ορατό.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν αντίθετα πως ο γάλλος οδηγός, που μετέφερε ξένους τουρίστες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε στον ΣΚΑΙ πως πράγματι υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες αλλά πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της προανάκρισης προτού καταλήξουμε σε ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Η αδελφή των δύο νεκρών νοσηλεύεται διασωληνωμένη με σοβαρά τραύματα στο στήθος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024