Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θετικό το πρώτο τεστ της Εθνικής ενόψει Παγκοσμίου

Θετικό το πρώτο τεστ της Εθνικής ενόψει Παγκοσμίου

Η Εθνική ανδρών ξεκίνησε επιτυχώς τα φιλικά προετοιμασίας καθώς επικράτησε του Ιράν εύκολα με 82-69. Δεν αγωνίστηκαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Το ταξίδι της Εθνικής μόλις ξεκίνησε!

Η Ελλάδα έδωσε σήμερα (8/8) το πρώτο της φιλικό εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και επικράτησε του Ιράν με 82-69. Ο αγώνας διεξήχθη στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, ενώ δεν έπαιξαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο πρώτος λόγω γαστρεντερίτιδας και ο δεύτερος λόγω προβλήματος στη μέση.

Φυσικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να… ξεμουδιάσουν άπαντες από τις προπονήσεις.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε στη διάθεσή του τους: Γιάννη Αθηναίου, Κώστα Αντετοκούνμπο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Νικ Καλάθη, Αντώνη Κόνιαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντίνο Μήτογλου, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Πρίντεζη, Χρήστο Σαλούστρο και Κώστα Σλούκα, δηλαδή 15 παίκτες συνολικά.

Για το φιλικό δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, διότι ήταν κάτι σαν… προπόνηση. Το επόμενο φιλικό της Εθνικής είναι προγραμματισμένο για αύριο (9/8) κόντρα στην Ουγγαρία, στην έναρξη του Διεθνούς Τουρνουά Aegean που θα γίνει στο Ηράκλειο. Στις 11/8, δηλαδή ημέρα Κυριακή, θα αντιμετωπίσουμε ξανά το Ιράν.

Από εκεί και έπειτα η Ελλάδα θα αντιμεωπίσει Ιταλία (16/8), Τουρκία (17/8) και Σερβία (18/8) στο τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια η Εθνική θα ταξιδέψει στην Κίνα όπου θα παίξει με την Ιορδανία στις 24/8, με την Κίνα στις 26/8 και με την Τουρκία ή τη Σενεγάλη στις 27/8. Οι υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου κόντρα στο Μαυροβούνιο  και συνεχίζονται με Βραζιλία (3/9) και Νέα Ζηλανδία (5/9) για τους ομίλους, με την ελπίδα ότι όλη η πορεία θα κρατήσει μέχρι τον τελικό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-17, 46-35, 70-56, 82-69

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024