Ταριχευμένο βρέφος στον καταψύκτη της μητέρας του εντόπισε ένας άνδρας στο St. Louis, στην πολιτεία Missouri της Αμερικής.

Ο Adam Smith δήλωσε πως έκανε την μακάβρια ανακάλυψη καθώς καθάριζε το διαμέρισμα της μητέρας του. Στον καταψύκτη υπήρχε για πολλές δεκαετίες ένα κουτί, το οποίο η μητέρα του, η οποία απεβίωσε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, του είχε απαγορεύσει να ανοίξει.

Αυτό που δεν περίμενε ποτέ όμως είναι ότι θα έβρισκε κάτι τέτοιο, μιας και πιθανολογούσε ότι το κουτί περιέχει κάποια παλιά γαμήλια τούρτα ή ακόμη και χρήματα.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν ανοίγοντας το κουτί αντίκρισε τα απομεινάρια ενός ταριχευμένου μωρού κοριτσιού, τυλιγμένο με μια ροζ κουβέρτα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, η μητέρα του ζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα πάνω από 20 χρόνια. Ακόμη και όταν ήταν ετοιμοθάνατη, δεν του είπε τι περιέχει το κουτί, κάτι που τον έκανε αργότερα να σκεφτεί ότι ίσως ευθυνόταν η ίδια για το τι συνέβη στο βρέφος και δεν ήθελε να το μάθει κανείς.

Μετά από την ανακάλυψη αυτή, κάποιοι συγγενείς του είπαν πως κάποτε η μητέρα του γέννησε δίδυμα και πως το ένα γεννήθηκε νεκρό ενώ το άλλο δόθηκε για υιοθεσία. Ο Smith έδωσε στην αστυνομία δείγμα του DNA του για να ελεγχθεί αν το μωρό ήταν αδερφή του.

Το αστυνομικό τμήμα του St. Louis θεώρησε την υπόθεση ύποπτη και εξετάζει το ενδεχόμενο κακοποίησης του βρέφους. Αναμένεται η νεκροψία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο