Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποτροπιασμός: Στραγγάλισε και στη συνέχεια μαχαίρωσε 70 φορές τη γυναίκα του

Αποτροπιασμός: Στραγγάλισε και στη συνέχεια μαχαίρωσε 70 φορές τη γυναίκα του

Ο άνδρας φέρεται να επισκέφθηκε τη γυναίκα του την Παρασκευή ή το Σάββατο στο Ντόρτμουντ όπου η 21χρονη φρόντιζε τα παιδιά φίλης της στο διαμέρισμά της. Ο 24χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του νωρίς το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια της κατάφερε 70 μαχαιριές

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Γερμανίας έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης 24χρονου, που φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Μάλιστα, φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε βαλίτσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ύποπτος είναι 24χρονος Αφγανός που φέρεται να σκότωσε την επίσης Αφγανή σύζυγό του 21 ετών. Μετά την πράξη που φαίνεται ότι συνέβη την Κυριακή στο προάστιο Λιτγκεντόρτμουντ, ο άνδρας έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα.

Ο άνδρας φέρεται να επισκέφθηκε τη γυναίκα του την Παρασκευή ή το Σάββατο στο Ντόρτμουντ όπου η 21χρονη φρόντιζε τα παιδιά φίλης της στο διαμέρισμά της. Ο 24χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του νωρίς το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια της κατάφερε 70 μαχαιριές.

Η αστυνομία βρήκε τη βαλίτσα με το πτώμα κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό.

«Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πέρα από τη φαντασία» δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τα παιδιά, πέντε και εννέα ετών, δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό ούτε κατάλαβαν τι είχε συμβεί, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η φίλη του θύματος δήλωσε ότι η βαλίτσα είχε εξαφανιστεί, ενώ προηγουμένως φίλος της βρήκε τα παιδιά και «πολύ αίμα» στο διαμέρισμα. Αστυνομικοί βρήκαν τη βαλίτσα με το σώμα αργότερα σε γκαράζ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Ντόρτμουντ-Λιτγκεντόρτμουντ.

Ο ίδιος ο ύποπτος είχε δώσει πληροφορίες για το μέρος που βρισκόταν η βαλίτσα. Ο 24χρονος δεν έχει κάνει άλλη δήλωση σχετικά με την πράξη του ούτε έχει αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή.

«Η αυτοψία έδειξε ότι η 21χρονη είχε πολλές μαχαιριές» ανέφερε η αστυνομία. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τη Δευτέρα στο Τσβικάου και οδηγήθηκε με ελικόπτερο στο Ντόρτμουντ.

Με εισαγγελικό αίτημα εκδόθηκε ένταλμα για ανθρωποκτονία και ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024