Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκύλος με το αφεντικό του προκαλούν το απόλυτο χάος στο Λονδίνο

Σκύλος με το αφεντικό του προκαλούν το απόλυτο χάος στο Λονδίνο

Την αγανάκτηση των Λονδρέζων προκάλεσε άντρας που πήδηξε στις γραμμές του τρένου στον πιο πολυσύχναστο σταθμό της βρετανικής πρωτεύουσας για να κυνηγήσει τον σκύλο του, προκαλώντας σε μέρα με πολύ υψηλή θερμοκρασία απίστευτη ταλαιπωρία σε χιλιάδες επιβάτες.

Οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες στον πιο πολυσύχναντο σταθμό της βρετανικής πρωτεύουσας σταμάτησαν για λίγη ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, όταν σκύλος ξέφυγε από το αφεντικό του και άρχισε να τρέχει στις γραμμές του τρένου, προκαλώντας την αγανάκτηση των Λονδρέζων, σε μέρα με ρεκόρ ζέστης για τον Ιούλιο.

Σταμάτησαν όλα τα δρομολόγια

Χρήστες του twitter ανάρτησαν βίντεο σκύλου να πηδά στις γραμμές κοντά στον σταθμό Waterloo και άλλο βίντεο που δείχνει τον άνδρα να κυνηγά να πιάσει το ζώο, οδηγώντας στην αναστολή λειτουργίας των σιδηροδρομικών υπηρεσιών.

Ολες οι σιδηροδρομικές γραμμές προς και από τον σταθμό Waterloo σταμάτησαν να λειτουργούν περίπου 19:00 τοπική ώρα, εξαιτίας του περιστατικού, ανέφερε η διαχειρίστρια εταιρεία South Western Railway, σύμφωνα με την Gazzete Standard.

«Μπράβο στο άτομο στο Waterloo που την πιο ζεστή μέρα του χρόνου πήδηξε στις γραμμές να κυνηγήσει τον σκύλο του, προκαλώντας την διακοπή λειτουργίας και στις 24 πλατφόρμες και να κοπεί το ρεύμα και ο κλιματισμός στα τρένα που περιμένουν ακίνητα, γεμάτα με επιβάτες», έγραψε σε tweet του ο Αιαν Μάρτιν, αρθρογράφος στην εφημερίδα Times.

«Είδα σκύλο να τρέχει… »

«Αναρωτιόμουν γιατί σταμάτησε το τρένο με κατεύθυνση το Waterloo. Τότε είδα από το παράθυρο του τρένου σκύλο να τρέχει. Και μετά τον ιδιοκτήτη του, μέτρα πίσω, να τον κυνηγά. Θα αργήσω!», έγραψε άλλος χρήστης.

Η διαχειρίστρια εταιρεία South Western Railway ανέφερε ότι οι σιδηροδρομικές γραμμές τέθηκαν εκ νέου σε λειτουργία 30 λεπτά μετά το περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024