Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη: Το FBI ανακάλυψε το εργαστήριο του δόκτορος Φρανκεστάιν στην Αριζόνα

Φρίκη: Το FBI ανακάλυψε το εργαστήριο του δόκτορος Φρανκεστάιν στην Αριζόνα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πράκτορες του FBI που εισέβαλαν στο Κέντρο Βιολογικών Επιστημών της Αριζόνα. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες συγγενών νεκρών που είχαν δωρίσει τα σώματά τους προκειμένου να βοηθήσουν την επιστήμη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πράκτορες του FBI που εισέβαλαν στο Κέντρο Βιολογικών Επιστημών της Αριζόνα. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες συγγενών νεκρών που είχαν δωρίσει τα σώματά τους προκειμένου να βοηθήσουν την επιστήμη.

Φθάνοντας στα εργαστήρια έπαθαν σοκ με αυτά που αντίκρισαν. Ακέφαλα πτώματα, ανθρώπινα όργανα και κυρίως μια απομίμηση του Φρανκεστάιν: ένα γυναικείο κεφάλι ραμμένο πάνω σε ανδρικό σώμα! Μάλιστα το ανατριχιαστικό αυτό δημιούργημα ήταν κρεμασμένο στον τοίχο.

Συνεχίζοντας, οι πράκτορες βρήκαν έναν καταψύκτη γεμάτο με ανδρικά γεννητικά όργανα, με κεφάλια ανθρώπων, με χέρια και πόδια.

Όπως αναφέρει η Mirror, στο συγκεκριμένο κέντρο συγγενείς αποθανόντων δώριζαν τις σορούς των αγαπημένων τους υποτίθεται για επιστημονικούς σκοπούς. Πλέον οι εξοργισμένοι συγγενείς υποβάλλουν μηνύσεις στους υπεύθυνους του κέντρου κατηγορώντας τους για ασέβεια σε νεκρούς και απάτη.

Η έρευνα του FBI είχε γίνει το 2014 ύστερα από καταγγελίες για παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Ο πρώην πράκτορας του FBI Μαρκ Κουίναρ το είχε χαρακτηρίσει ψυγείο κρεάτων καθώς υπήρχαν ακέφαλα σώματα και ανθρώπινα όργανα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Στο κέντρο μπήκε λουκέτο, ενώ οι αρχές ανακάλυψαν ότι πωλούσε ανθρώπινα όργανα σε τιμές που ξεκινούσαν από 3.000 ευρώ για ολόκληρο σώμα χωρίς ώμους ή κεφάλι και περίπου 400 ευρώ για ένα πόδι.

Ο ιδιοκτήτης του Κέντρο Βιολογικών Επιστημών, Στίβεν Γκορ, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης το 2015 και μάλιστα άκουσε με δάκρυα στα μάτια την ποινή του ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 122.000 ευρώ. Το αστικό δικαστήριο θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024