Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρίχνει «Χ» στον Σεφερλή

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρίχνει «Χ» στον Σεφερλή

Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όλα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε ότι μετάνιωσε που έμεινε στο Mega την τελευταία χρονιά. Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Για την απόφαση μου να μείνω την τελευταία χρονιά στο Mega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό. Δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ζητήσει να αποδεσμευθώ. Και ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει τελείως άλλο δρόμο. Επέμεινα στην απόφασή μου και μετά – το λέω για πρώτη φορά -, όταν με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδό μου στο Mega, είπα τελικά το «ναι».

Συνεχίζοντας την αποκαλυπτική του συνέντευξη είπε πως δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν θα αρνιόταν μια τηλεοπτική πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα ή τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Ο Πέτρος με ξέρει καλά και τον ξέρω καλά και αυτό είναι ο “πυρήνας” για να υπάρξει μια συνεργασία. Τον Πέτρο τον ξέρω και με ξέρει απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη», είπε για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εννοείται. Έχουμε μια αντρική τηλεοπτική χημεία που δύσκολα θα δεις αλλού στην ελληνική τηλεόραση. Το σέβομαι, τον εκτιμώ και ισχύει το ίδιο και από τη δική του πλευρά. Και επίσης μπορώ να του λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι. Αυτό με απελευθερώνει».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024