Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρώσος πολιτικός χτυπά δημοσιογράφο με λαβή πάλης

Ρώσος πολιτικός χτυπά δημοσιογράφο με λαβή πάλης

To περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του καμεραμάν του Russia24 Νews κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον επικεφαλής της περιφέρειας Σιρίνσκι της Ρωσικής Δημοκρατίας της Χακασίας Σεργκέι Ζάιτσεφ

Viral έχει γίνει το βίντεο του ξυλοδαρμού ενός δημοσιογράφου του Russia 24 News από Ρώσο πολιτικό στον οποίο δεν άρεσαν οι ερωτήσεις του πρώτου.

To περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του καμεραμάν του Russia24 Νews κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον επικεφαλής της περιφέρειας Σιρίνσκι της Ρωσικής Δημοκρατίας της Χακασίας Σεργκέι Ζάιτσεφ.

Ο Ζάιτσεφ έχει καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για εγκληματική αμέλεια για τις πυρκαγιές που επλήγη η Χακασιά στη νότια κεντρική Ρωσία το 2015, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 29 άνθρωποι και 6.000 έμειναν άστεγοι. Ωστόσο ο ίδιος αμνηστεύτηκε και επιφορτίστηκε στην επίβλεψη της ανέγερσης σπιτιών για τους επιζώντες της φωτιάς. Όμως, αντί το έργο να προχωρήσει, τελικά όσες κατοικίες κατασκευάστηκαν κρίθηκαν χαμηλής ποιότητας, ακατάλληλες για διαμονή!

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος «τόλμησε» να τον ρωτήσει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και για τις κατηγορίες για διαφθορά και το εγκληματικό του παρελθόν, ο Ζάιτσεφ έγινε… ταύρος μαινόμενος και αφού έσπρωξε και έβρισε τόσο τον δημοσιογράφο όσο και τον καμεραμάν, άρπαξε τον δημοσιογράφο με λαβή πάλης και τον έριξε στο πάτωμα!

Στον Ζάιτσεφ ασκήθηκε ποινική δίωξη για την επίθεση στο δημοσιογράφο ενώ ανεστάλη και η κομματική του ιδιότητά του από το πλειοψηφόν κόμμα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024