Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Μπόρις Τζόνσον είχε συναντήσει την Μελίνα Μερκούρη

Όταν ο Μπόρις Τζόνσον είχε συναντήσει την Μελίνα Μερκούρη

Μια φωτογραφία - ντοκουμέντο έγινε viral τις τελευταίες ώρες μετά την εκλογή του Μπόρις Τζόνσον, ως ο νέος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας

Μια φωτογραφία – ντοκουμέντο έγινε viral τις τελευταίες ώρες μετά την εκλογή του Μπόρις Τζόνσον, ως ο νέος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε αυτή φαίνεται ο Μπόρις Τζόνσον δίπλα στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη να συζητά παθιασμένα με τον ταραχώδη πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το μακρινό 1986. Εκείνη την εποχή ο Τζόνσον ήταν πρόεδρος της Oxford Union και θα συζητούσε με την ελληνίδα υπουργό Πολιτισμού για τα Ελγίνεια μάρμαρα.

Στη φωτογραφία, ο μετέπειτα δήμαρχος του Λονδίνου, ηγέτης του στρατοπέδου του Brexit, υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι και τώρα πρωθυπουργός και αντικαταστάτης της είναι πραγματικά αγνώριστος.

Έχει από τότε τα γνωστά ξανθά πυρωμένα μαλλιά, αλλά είναι πολύ κομψά ντυμένος και έχει λιγότερα κιλά.

Η γνωστή βρετανή αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, γνωστή για το ενδιαφέρον της για την ανακάλυψη της Αμφίπολης, έκανε το εξής σχόλιο πάνω σε αυτή την ιστορική φωτογραφία: «Ο ένας είναι ο μέτριος drama queen που είχε πολύ επιφανειακή γνώση για τον δοξασμένο πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας. Η άλλη είναι η Μελίνα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024