Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός... Λισαβόνας : Ανακοινώθηκε συνεργασία με Μπενφίκα

Παναιτωλικός… Λισαβόνας : Ανακοινώθηκε συνεργασία με Μπενφίκα

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός επισημοποίησε την συνεργασία της με τους Αετούς της Λισαβόνας

Η συνεργασία του Παναιτωλικού με την Μπενφίκα προσέλαβε πλέον και επίσημο χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να εκδίδουν σχετικές ανακοινώσεις.

Αρχικά οι «αετοί της Λισσαβόνας», έκαναν γνωστή την συνεργασίας τους με την ομάδα του Αγρινίου σε όλα τα επίπεδα, ενώ αμέσως μετά και οι κυανοκίτρινοι σφράγισαν το deal που τους ανεβάζει επίπεδο.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Η συνεργασία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός με τη Μπενφίκα, πήρε και επίσημη μορφή, με τους «Αετούς» της Λισαβώνας να ανακοινώνουν το πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ των προέδρων Λουίς Φελίπε Βιέιρα – Γεράσιμου Μπελεβώνη (φώτο). Με αυτή ο Σύλλογός μας διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές του εντός και εκτός συνόρων και οργανώνει τα βήματά του προς το αύριο με συμμάχους μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ».

Η ανακοίνωση της Μπενφίκα:

«Η Μπενφίκα και ο Παναιτωλικός έχουν συνάψει συμφωνία συνεργασίας που θα φέρει ακόμα πιο κοντά τους δύο Συλλόγους όσον αφορά τις ανταλλαγές αθλητών, καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών. Και οι δύο Σύλλογοι θα μπορούν να έχουν το δικαίωμα προτίμησης για την απόκτηση αθλητικών και οικονομικών δικαιωμάτων παικτών, με την πρόσφατη παραχώρηση του Ντάλσιο Γκόμες, να είναι ένα παράδειγμα της συνεργασίας που ήδη έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας.

καλή σχέση μεταξύ των δύο Συλλόγων ήταν ιδιαίτερα αισθητή τα τελευταία χρόνια, όπως το 2018/19 που οι παίκτες Γκούγκα και Αμαράλ, έπαιξαν για τον Παναιτωλικό ως δανεικοί και συνέβαλλαν στην κατάκτηση της ένατης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την Μπενφίκα στόχος αυτής της εταιρικής σχέσης είναι επίσης να διευρυνθεί η δυναμική της ομάδας με εστίαση στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Εκτός από την ανταλλαγή αθλητών η συνεργασία θα περιλαμβάνει επίσης την ανταλλαγή πληροφοριών, γνώσεων και εμπειριών, μεταξύ των επιτελείων των δύο Συλλόγων, με σκοπό την ανάπτυξη και την κατάρτιση του προσωπικού τους.

Γι’ αυτό το λόγο έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου η Μπενφίκα Β να πάρει μέρος στο πρώτον φιλικό αγώνα του Παναιτωλικού στο γήπεδό του. Ο αγώνας αυτός θα είναι η τελευταία δοκιμή πριν την έναρξη της σεζόν για τους νεαρούς «αετούς»».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024