Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Cure: Τελευταίες πληροφορίες για την αποψινή συναυλία

The Cure: Τελευταίες πληροφορίες για την αποψινή συναυλία

Η ανακοίνωση της εμφάνισης των The Cure στο EJEKT Festival 2019 προκάλεσε κύμματα ενθουσιασμού στο εγχώριο κοινό

Η ανακοίνωση της εμφάνισης των The Cure στο EJEKT Festival 2019 προκάλεσε κύμματα ενθουσιασμού στο εγχώριο κοινό.

To line up της βραδιάς για τα 15 χρόνια του κορυφαίου μουσικού φεστιβάλ της χώρας δίνει το στίγμα μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη: ο έξοχος Michael Kiwanuka, οι θρυλικοί The Ride, η πιο “cool μπάντα εκεί έξω αυτή τη στιγμή” Khruangbin και οι ανερχόμενοι The Steams.

Michael Kiwanuka

Με τραγούδια οπως τα “Cold Little Heart”, “Love & Hate”, “Home Again”, “Black Man in a White World” και “One More Night”, έχει πολύ δίκαια κερδίσει τη φήμη του κορυφαίου Βρετανού soul/folk ερμηνευτή της τρέχουσαν δεκαετίας. Άλλωστε, με την ζεστή φωνή του και την throw back παραγωγή των δίσκων του, ο Michael Kiwanuka πραγματικά ακούγεται σαν ένας από τους “τίτανες” της μαύρης μουσικής των 70ς. Η σχέση λατρείας του με το ελληνικό είναι πια δεδομένη, καθώς είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες του καλού ελληνικού ραδιοφώνου.

Ride

“Leave Them All Behind”, “Vapour Trails”, “Twisterella”: 26 χρόνια μετά τις θρυλικές εμφανίσεις τους στο Ρόδον, οι θρυλικοί Ride επιστρέφουν στην Ελλάδα! Ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η Μεγάλη Βρετανία, η τετράδα των Andy Bell, Mark Gardener, Laurence Colbert και Steve Queralt κατόρθωσε με τους δύο πρώτους δίσκους της να γίνει σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη μουσική δεκαετία των 90ς. Τα “Nowhere” και “Going Back Again” θεωρούνται πλέον κλασικά άλμπουμς που όρισαν το shoegaze και άνοιξαν το δρόμο για το indie rock. Η επανασύνδεσή τους και ο προ διετίας 5ος studio δίσκος τους “Weather Diaries” υπήρξαν χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς τους και, επιτέλους, ήρθε η ώρα να τους δούμε στη σκηνή του EJEKT Festival.

Khruangbin

Ένα από τα πλέον καυτά ονόματα της τελευταίας 5ετίας, οι Khruangbin ουσιαστικά ξεκίνησαν την καριέρα τους, όταν ο Bonobo έβαλε ένα τραγούδι τους στο Late Night Tales του. Με το ντεμπούτο τους “The Universe Smiles Upon You”, μας προσέφεραν έναν από τους πιο αξιοσημείωτους δίσκους του 2015 και κατάφεραν να κάνουν το κοινό να ψάξει τι είναι το thai funk! Στον περσινό, δεύτερο δίσκο τους “Con Todo El Mundo”, ο γεμάτος soul, funk και ψυχεδέλεια ήχος τους έχει γίνει ακόμα πιο “Ταραντινικός”! Η εμφάνισή τους στο EJEKT Festival θα είναι και η πρώτη τους στην Ελλάδα.

The Steams

Με την εμφάνισή τους ως opening act του Peter Murphy τον περασμένο Δεκέμβριο, οι The Steams επιβεβαίωσαν την φήμη τους ως εξαιρετικής psych rock μπάντας που είχαμε από το ντεμπούτο άλμπουμ τους ‘Wild Ferment».

Χρήσιμες πληροφορίες

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων είναι το εξής:

16.00 Έναρξη προσέλευσης

17.15 – 17.45 The Steams
18.00 – 19.00 Khruangbin
19.15 – 20.15 Ride
20.35 – 21.45 Michael Kiwanuka
22.20 – The Cure

Οδηγίες

1. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00.
2. Για τη διευκόλυνση του κοινού, προτείνεται τα εισιτήρια να είναι τυπωμένα. Σε κάθε περίπτωση, οι θεατές θα πρέπει να έχουν ευδιάκριτο το barcode του εισιτηρίου τους, είτε εκτυπωμένο είτε κατεβασμένο στο κινητό τους.
3. Στην είσοδο της Πλατείας Νερού, υπάρχουν ξεχωριστές είσοδοι για την Αρένα και για τα VIP. Παρακαλούνται οι θεατές να κατευθύνονται στην είσοδο που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
4. Για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα γίνεται έλεγχος των σακιδίων στην είσοδο. Απαγορεύεται η είσοδος στον συναυλιακό χώρο με αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και φαγητά. Εντός του συναυλιακού χώρου υπάρχουν κυλικεία.
5. Υπάρχει parking στο χώρο του Tae Kwon Do. Προτείνεται στους κατόχους εισιτηρίων να προσέλθουν νωρίς στο συναυλιακό χώρο, για την πιο άνετη είσοδο τους.
6. Απαγορεύονται οι επαγγελματικές κάμερες στον χώρο του φεστιβάλ.
7. Η προπώληση σε www.viva.gr και www.public.gr θα κλείσει την ημέρα του φεστιβάλ στις 13:00. Εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του φεστιβάλ.

Πρόσβαση με Μέσα Μεταφοράς 

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024