Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Πόρο η θρυλική

Στον Πόρο η θρυλική «Christina O» του Ωνάση

Από το πρωί της Κυριακής (14/07) το ιστορικό σκάφος του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O» έχει αγκυροβολήσει στο κανάλι Πόρου - Γαλατά και συγκεκριμένα στο Νεώριο.

Από το πρωί της Κυριακής (14/07) το ιστορικό σκάφος του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O» έχει αγκυροβολήσει στο κανάλι Πόρου – Γαλατά και συγκεκριμένα στο Νεώριο.

Συγκεκριμένα, το  υπερπολυτελές πλοίο του Αριστοτέλη Ωνάση που έμεινε στην ιστορία καθώς από αυτό πέρασε όλο το διεθνές τζετ σετ, όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Γκρέτα Γκάρμπο, η Μαρία Κάλλας, η Γκρέης Κέλυ, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, οι Κένεντι και άλλες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, βρίσκεται αυτές τις μέρες αγκυροβολημένο στον Πόρο.

Cristina Ο: Η μεγάλη αγάπη του Αριστοτέλη Ωνάση

Η θαλαμηγός «Cristina O» ήταν το πλωτό παλάτι του Ωνάση από το 1954 ως το 1975 ενώ μετά το θάνατο του η Χριστίνα τη χάρισε στο ελληνικό δημόσιο.

Ωστόσο η Ελλάδα το άφησε ανεκμετάλλευτο μέχρι που το 1998 αγοράστηκε από τον φίλο της οικογενείας Ωνάση και εφοπλιστή Γιάννη Παπανικολάου.

Από τον Ωνάση στον φίλο και εφοπλιστή Παπανικολάου

Ο Παπανικολάου ξεκίνησε την πλήρη ανακαίνιση του πλοίου η οποία ολοκληρώθηκε το 2001 και από τότε η θαλαμηγός ταξιδεύει τους επισκέπτες της προσφέροντας τους πολυτέλεια και αναψυχή! Ο ιδιοκτήτης της είναι πολύ περήφανος για την διατήρηση του πλωτού θρύλου και ο λόγος που τον οδήγησε στην επένδυση αυτή ήταν οι ένδοξες μέρες που έζησε στο πλοίο προσκεκλημένος του Έλληνα κροίσου, όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024