Η πανέμορφη αθλήτρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον «βασιλιά των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια.

Μάλιστα, ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του Instagram, τόσο η μελλοντική μανούλα όσο και ο μελλοντικός μπαμπάς αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους!

View this post on Instagram

Εγκυούλες μου σας έχω το πρώτο πρόγραμμα γυμναστικής…Είναι φυσικά μετά το πρώτο τρίμηνο και αυτό ανάλογα πως νιώθετε!Είναι καλό να γυμναζομαστε στην εγκυμοσύνη,όμως θέλει προσοχή και σεβασμό στην κοιλίτσα μας! Δεν θα σας δώσω επαναλήψεις ούτε σετ αυτό το ρυθμίζετε μόνες σας με το πώς νοιώθετε,θέλω απλά να γυμναστειτε χωρίς να κουραστειτε!!🤰🤰❤ 👶 👶 #pregnant #pregnancyworkout #millousi #fitlife #totalbodyworkout

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Η Βασιλική Μιλλούση αυτή τη φορά ανέβασε σε μορφή InstaStory μία φωτογραφία, οπού φορά ένα αθλητικό σύνολο και αποκαλύπτει πως μάλλον… την στένευε!

«Είπα να βάλω κάτι από τα παλιά για να κάνω γυμναστική … Και είναι λίγο στενό», σχολίασε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση και πως να μην την στενεύει αφού η κοιλίτσα της «μεγαλώνει» κάθε μέρα και πιο πολύ!

Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο: