Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο θρυλικός Τζιν Σίμονς μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο θρυλικός Τζιν Σίμονς μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο μπασίστας των Kiss, Τζιν Σίμονς δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη όταν ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο μπασίστας των Kiss, Τζιν Σίμονς δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη όταν ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ και τόνισε ότι εκείνη η στιγμή «άλλαξε για πάντα» την πολιτική.

Το μέλος του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος είχε εμφανιστεί το 2008 στο τηλεοπτικό reality show του Ντόναλντ Τραμπ «The Celebrity Apprentice» παραλλαγή του «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος), στο οποίο ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, έκρινε τις ικανότητες των διαγωνιζομένων προκειμένου να προσλάβει τον καλύτερο στις επιχειρήσεις του.

Ο Τζιν Σίμονς εμφανίστηκε και έκανε τα σχόλια για τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή «Good Morning Britain».

View this post on Instagram

1980 —> 2019 📸 @lynngoldsmith

A post shared by Gene Simmons (@genesimmons) on

Επίσης παραλλήλισε την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτική με την πορεία του αυστριακής καταγωγής Αμερικανού ηθοποιού, πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και συμπαρουσιαστή του στο reality show, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ τονίζοντας ότι απαιτείται «συγκεκριμένη προσωπικότητα» για να ανέλθεις σε τέτοιο αξίωμα.

«Ειλικρινά, δεν σκέφτηκα την προεδρία, αλλά χρειάζεται κάποια προσωπικότητα, κάποιο DNA για να φθάσεις κάπου και να κάνεις οτιδήποτε.

Αν πραγματικά το σκεφτείτε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ο οποίος είναι από την Αυστρία, το γεγονός ότι έγινε – με ένα δύσκολο ηχητικά όνομα – ο σπουδαιότερος bodybuilder, το μεγαλύτερο αστέρι στη Γη στις ταινίες … και στη συνέχεια ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, την πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη Γη – μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να ήταν πρόεδρος, αλλά δεν γεννήθηκε στην Αμερική.»

«Η πολιτική έχει αλλάξει για πάντα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτός ο πρόεδρος την έχει αλλάξει» πρόσθεσε ο Ισραηλινο-Αμερικανός μουσικός.

«Καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» δήλωσε ο Σίμονς για τις δημόσιες λογομαχίες του Τραμπ. «Είναι ένας μαχητής των δρόμων της Νέας Υόρκης. Αν λέτε: «Τι κοιτάς; Με κοιτάς;» Η πολιτική τελειώνει για πάντα. Τώρα αυτός ο τύπος λέει απλά: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άντρες μου. Είπατε κάτι κακό για μένα; Θα σας κυνηγήσω».

View this post on Instagram

🤘🏼 🇺🇸

A post shared by Gene Simmons (@genesimmons) on

Ο Σίμονς εξέφρασε επίσης την άποψη του για την κατάσταση στον κόσμο το 2019 και δήλωσε: «Κοιτάξτε, ως ειδικός στην ιστορία και ως πρώην καθηγητής στο ισπανικό Χάρλεμ, ποτέ δεν ήταν καλύτερος. Μην γελιέστε. Η μητέρα μου επέζησε από στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν 14 ετών. Δυστυχώς, πέθανε τα περασμένα Χριστούγεννα».

«Η Γη δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση…

Ξέρω – για την κλιματική αλλαγή και την πολιτική πόλωση που δημιουργείται – αλλά δεν υπάρχουν άλλοι παγκόσμιοι πόλεμοι. Θέλω να πω, φανταστείτε πώς ήταν το Λονδίνο πριν από 60 χρόνια. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή.

Η ανεργία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι η χαμηλότερη των τελευταίων 50 χρόνων. … Περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται. Περισσότεροι άνθρωποι κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Τα συνδικάτα εργαζομένων είναι πιο ισχυρά» πρόσθεσε ο μπασίστας των Kiss.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024