Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική ιστορία του «Χάτσικο της Ναυπάκτου»

Η συγκινητική ιστορία του «Χάτσικο της Ναυπάκτου»

Πρόκειται για την ιστορία ενός σκύλου που άνηκε στον Χάρη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Νοέμβριο του 2017. Πλέον ο σκύλος του ζει στο σημείο που έχασε τη ζωή του το αφεντικό του

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία αγάπης του «Χάτσικο της Ναυπάκτου».

Πρόκειται για την ιστορία ενός σκύλου που άνηκε στον Χάρη. Ο Χάρης σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Νοέμβριο του 2017 στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο. Εκεί στήθηκε το καντηλάκι με την φωτογραφία του Χάρη. Από τότε στο σημείο ζει και ο σκύλος του.

Το nafpaktianews.gr δημοσίευσε βίντεο με τον σκύλο στο σημείο και σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής ο σκύλος όντως ανήκε στον άτυχο Χάρη. Πρόσθεσε μάλιστα πως πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να υιοθετήσουν τον σκύλο και να τον πάρουν στο σπίτι τους, αλλά εκείνος πάντα γυρίζει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του.

Πλέον οι κάτοικοι πηγαίνουν στο σημείο και αφήνουν φαγητό και νερό στον σκύλο, έτσι ώστε να μην πεινάσει ποτέ ο «Χάτσικο» της Ναυπακτίας. Η συγκινητική ιστορία μας δείχνει για μια ακόμα φορά την ανιδιοτελή αγάπη του σκύλου προς το αφεντικό του

Ο σκύλος έμεινε πιστός στο αφεντικό του ακόμα και μετά τον αιφνίδιο θάνατό του από τροχαίο,  όταν το αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε με μπετονιέρα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024