Η Μαρία Ηλιάκη διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, αφού αγαπά να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της σε Ελβετία και Ελλάδα!

Η πανέμορφη Μαρία Ηλιάκη αν και απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά πλατό, επικοινωνεί με τους δεκάδες θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενώ έχει εστιάσει την προσοχή της στο διαδίκτυο αφού αποτελεί πια μία Influencer!

View this post on Instagram

Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 🏠 σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου 🛋 αλλά ούτε και να ξεβολευτω…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή ❤️ με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου 📺 όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…αλλες 🇨🇭κουλτουρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα 🇬🇷 η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on

Το βράδυ της Πέμπτης η κοκκινομάλλα καλλονή προέτρεψε τους followers της να της κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση ήθελαν ενώ εκείνη απαντούσε, λύνοντας τους κάθε απορία!

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι πλέον ζυγίζει 58 κιλά, το ύψος της είναι 1,69 και τα περισσότερα κιλά που έχει φτάσει ποτέ στη ζωή της είναι τα 67!

Δείτε τις απαντήσεις της: