Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Γκουντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του γιου του

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του γιου του

Ο μικρός γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Μάρκός είχε γενέθλια και ο γλυκός μπαμπάς έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα για να του ευχηθεί

Ο γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα είχε χθες γενέθλια και η ανάρτηση του τρυφερού μπαμπά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας συγκίνησε πολύ.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και ο τρυφερός μπαμπάς Γρηγόρης μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram!

View this post on Instagram

Νιώθουμε την ανάγκη,να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας❣️,γιατί όλες αυτές τις ημέρες που τρέχουμε με το μαγαζί @poeme_patisserie 😋,είναι δίπλα μας και κυρίως μας βοηθούν στο κομμάτι των παιδιών💙Καλό μπανάκι λοιπόν🏊🏻‍♂️Οδυσσέα και Μάρκο🔆✔️Νάνσυ,Χρήστο,Αλκμίνη,Αχιλλέα,Χρυσούλα και Νικόλα σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε πολύ❣️Υ.Γ.1.Τους φίλους και τα μάτια μας❤️Υ.Γ.2Ακόμη δεν έχω δει το χρώμα της θάλασσας…😳💧Καλό ΣΚ με υγεία σε όλους‼️‼️‼️

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Εν όψει των γενεθλίων του γιου του Μάρκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να αναρτήσει πληθώρα φωτογραφιών του μικρού του γιου και να τις συνοδεύσει με το πιο συγκινητικό μήνυμα!

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μικρό μου αστέρι Μάρκο‼️Αγόρι μου γλυκό,θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας.

Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές,έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου,είσαι μεγάλος παιχταράς,αλλά και μεγάλος τσαντίλας! Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά…και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου(και ας πλακώνεστε καθημερινά…)‼️‼️‼️‼️Να είσαι γερός και τυχερός,όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου»!

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Μικρό μου αστέρι💫Μάρκο‼️Αγόρι μου γλυκό,θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας💙✔️Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές,έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου,είσαι μεγάλος παιχταράς,αλλά και μεγάλος τσαντίλας❣️Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά…και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου(και ας πλακώνεστε καθημερινά…)‼️‼️‼️‼️Να είσαι γερός και τυχερός,όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου🙏🏻❤️

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024