Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζέιν Μπίρκιν δημοπρατεί τις διάσημες τσάντες της

Η Τζέιν Μπίρκιν δημοπρατεί τις διάσημες τσάντες της

Η μούσα του οίκου Hermes βοηθάει μέσω της μόδας του Γιατρούς του Κόσμου

Έχει ένα μοναδικό στιλ, νεότερη όλες ήθελαν να ντύνονται σαν εκείνη, επίσης το δικό της όνομα είναι διάσημο όχι μόνο στους καλλιτεχνικούς κύκλους, αλλά στην βιομηχανία της μόδας το επώνυμο Μπίρκιν σημαίνει πολλά!

https://www.instagram.com/p/ByKdcHgnqWi/

Τώρα η ακτιβίστρια Τζέιν Μπίρκιν δημοπρατεί  δύο τσάντες Hermès που κάποτε ανήκαν σε εκείνη την εποχή που ήταν ζευγάρι τον Serge Gainsbourg.

Η πώληση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Συλλογής του Hermès στο Hôtel Hermitage στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, θα συγκεντρώσει χρήματα για τους ΜΚΟ Doctors of the World, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει υγειονομική περίθαλψη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη παγκοσμίως.

https://www.instagram.com/p/Bza5ECDowvW/

Οι δύο τσάντες Birkin που δώρισε στη δημοπρασία χρησιμοποιήθηκαν από το μποέμ ζευγάρι της δεκαετίας του 1970 όταν ταξίδευαν μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού. Η τσάντα Haut à Courroies 50cm και η τσάντα American Garment έχουν αποκατασταθεί για τη μεταπώληση και αναμένεται να αυξήσουν μεταξύ 1.500 και 4.000 ευρώ το καθένα.

Τώρα πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο, αυξάνοντας συνεχώς εκατοντάδες χιλιάδες λίρες την τιμή της, η Birkin Bag «γεννήθηκε» το 1984 μετά από μια τυχαία συνάντηση μεταξύ της ίδιας της Μπίρκιν και του σχεδιαστή Jean-Louis Dumas.

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με την κόρη της Lou, παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να βρει μια τσάντα αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύσει τα μπουκάλια της και του ζήτησε να δημιουργήσει μια τσάντα «μεγαλύτερη από την Kelly Bag αλλά μικρότερη από τη βαλίτσα του Serge». Όπερ και εγένετω, τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024