Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο εξώφυλλο της κόρης της Κάιλι Τζένερ

Το πρώτο εξώφυλλο της κόρης της Κάιλι Τζένερ

Η μικρή Στόρμι είναι μόλις 17 μηνών και έκανε το πρώτο της εξώφυλλο σε διάσημο περιοδικό μόδας!

Η μικρή Στόρμι είναι μόλις 17 μηνών και το νεότερο μέλος της δυναστείας Καρντάσιαν – Τζένερ ενώ η μαμά Κάιλι την βοήθησε να κάνει το πρώτο της ντεμπούτο σε πασίγνωστο περιοδικό μόδας. Η μικρή Στόρμι πόζαρε στο φακό του περιοδικού Harper’s Bazaar Arabia.

View this post on Instagram

my girl is getting so big .. 😫😍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

H νεαρή μανούλα Κάιλι Τζένερ, σε ηλικία μόλις 21 ετών έγινε σύμφωνα με το Forbes η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο και η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών.

Διευθύνει μία κολοσσιαία επιχείρηση καλλυντικών προϊόντων και όπως είναι επόμενο χαρίζει απλόχερα τα πάντα στην μικρή της κόρη Στόρμι. Στην λίστα προστέθηκε και το εξώφυλλο στο Harper’s Bazaar Arabia.

Η Στόρμι Γουέμπστερ πόζαρε στην αγκαλιά της μαμάς της Κάιλι κοιτώντας με περιέργεια τον φωτογραφικό φακό ενώ από το πλάνο δεν θα μπορούσε να λείπει και η γιαγιά της ή αλλιώς «momager» Κρις Τζένερ!

Η εμφάνιση της μικρής Στόρμι δεν ήταν όμως προγραμματισμένη, σύμφωνα με το περιοδικό.

Η μαμά Κάιλι δεν αφήνει ποτέ την Στόρμι από την αγκαλιά της! Έτσι κατά την διάρκεια της φωτογράφισης έβγαλε ξαφνικά ένα παιδικό φόρεμα Dolce & Gabbana από την τσάντα της, που ταίριαζε με το λεοπάρ λουκ που είχε η ίδια και η μητέρα της. «Ας το κάνουμε» αποκρίθηκε στους φωτογράφους και το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του!

Παράλληλα η πανέμορφη Κάιλι μίλησε για την σχέση της με την μητέρα της Κρις: «Όταν έγινα μητέρα, η άποψή μου για την ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς έβλεπα εγώ την δική μου μητέρα και άρχισα πλέον να εκτιμώ όλα όσα είχε κάνει εκείνη για μένα» αποκαλύπτει.

«Τώρα μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθει για μένα, τον τρόπο που με αγαπά, και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα τα παιδιά της, γιατί κι εγώ είμαι παθιασμένη με την Στόρμι» με την μητέρα της να απαντά αυθόρμητα: «Κι εγώ έχω εμμονή με σένα, Κάιλι»!

View this post on Instagram

brb building an empire 👑👑 @harpersbazaararabia

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024