Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή από ανάρτηση για τη νεκρή νοσοκόμα στη Νίκαια

Οργή από ανάρτηση για τη νεκρή νοσοκόμα στη Νίκαια

Η απαράδεκτη ανάρτηση ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στον θάνατο ενός ανθρώπου.

Σε μία απαράδεκτη και ρατσιστική ανάρτηση προχώρησε η Athens Voice με αφορμή τον θάνατο αλλοδαπής νοσοκόμας που πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας για να μη συλληφθεί.

Η 50χρονη νοσοκόμα από την Αρμενία εργαζόταν χωρίς χαρτιά στο νοσηλευτικό ίδρυμα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του κτιρίου για να διαφύγει από έλεγχο των αρχών.

Χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και για τον τραγικό χαμό ενός ανθρώπου, ο συντάκτης της στήλης Inbox της Athens Voice έγραψε σε ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα της εφημερίδας στο Facebook: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Νίκαιας πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του προεδρικού».

Η τελευταία πρόταση αναφέρεται πιθανότατα στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο προεδρικό μέγαρο το 2008, όπου συνοδευόταν από την Καντίτσα Σάνκο.

Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Facebook, οι οποίοι καταδίκασαν την ανάρτηση αυτή. Επόμενο ήταν η ανάρτηση να κατεβεί μετά από λίγη ώρα, αλλά τα οργισμένα σχόλια συνεχίστηκαν και σε άλλες αναρτήσεις της ιστοσελίδας.

H κατακραυγή συνεχίστηκε και στο Twitter:

Όπως διευκρινίζει η ίδια η ιστοσελίδα, η στήλη Inbox αφορά στον «σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας με κριτική άποψη και χιούμορ από την ομάδα της Athens Voice».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024