Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ντοκιμαντέρ για τον Παβαρότι στην Σαουδική Αραβία

Το ντοκιμαντέρ για τον Παβαρότι στην Σαουδική Αραβία

Μετά την άρση της απαγόρευσης προβολής ταινιών στη Σαουδική Αραβία, που διήρκεσε 35 χρόνια, το «Pavarotti: Genius Is Forever» είναι το πρώτο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το «Pavarotti: Genius Is Forever» του βραβευμένου σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ για τον θρυλικό Ιταλό τενόρο Λουτσιάνο Παβαρότι θα γίνει το πρώτο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες στη Σαουδική Αραβία.

https://www.instagram.com/p/BzDn7aDhOBc/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα δικαιώματα διανομής του ντοκιμαντέρ παραγωγής της ίδιας ομάδας πίσω από το «The Beatles: Eight Days a Week» απέκτησαν στη Σαουδική Αραβία η Front Row Filmed Entertainment και η Kuwait National Cinema Company.

Με ερμηνείες που έγραψαν ιστορία, προσωπικές συνεντεύξεις και άγνωστα στιγμιότυπα ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στις ΗΠΑ σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων από τη CBS Films νωρίτερα αυτόν το μήνα.

«Ο Λουτσιάνο Παβαρότι ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα μουσικό και πολιτιστικό σύμβολο. Η φωνή του ενώνει ανθρώπους απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου και είναι έμπνευση για εκατομμύρια φίλους της μουσικής», δήλωσε ο Gianluca Chakra, διευθύνων σύμβουλος της Front Row Filmed Entertainment.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το«Pavarotti: Genius Is Forever»  ως το πρώτο σημαντικό ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί στη Σαουδική Αραβία, πιστεύουμε ότι θα συνεπάρει το κοινό» πρόσθεσε, σύμφωνα με το THR.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το Black Panther, το οποίο πριν από ένα χρόνο έγινε η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που προβλήθηκε σε κινηματογραφικές αίθουσες στη Σαουδική Αραβία, όταν η κυβέρνηση ήρε την απαγόρευση 35 χρόνων προβολής ταινιών σε κινηματογράφους. Έκτοτε, έχουν ανοίξει σχεδόν 50 κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024