Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ήρωας ετών 17: Έσωσε μωρό που έπεσε από το 2ο όροφο πολυκατοικίας

Ήρωας ετών 17: Έσωσε μωρό που έπεσε από το 2ο όροφο πολυκατοικίας

Το μικρό κορίτσι γλίτωσε από την πτώση χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.

Το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να σώζει την τελευταία στιγμή ένα κοριτσάκι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη έχει γίνει viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Διαδικτύου να εξαιρούν την «ηρωική» του πράξη.

Το μικρό κορίτσι γλίτωσε από την πτώση χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.

Τα γεγονότα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ  εκτυλίχθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στη συνοικία Φατίχ στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όμως οι εικόνες μεταδόθηκαν αυτή την εβδομάδα από το πρακτορείο Dogan.

Την ώρα που περπατούσε στον δρόμο ο Φαουάζι Ζαμπάατ, ένας 17χρονος Αλγερινός, είδε την Ντόχα Μοχάμεντ, ένα κορίτσι δύο ετών από τη Συρία να παίζει χωρίς επίβλεψη στο παράθυρο ενός διαμερίσματος.

Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και στη συνέχεια να κάθεται κάτω από το παράθυρο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το κορίτσι πέφτει στο κενό, όμως την πιάνει ο φύλακας άγγελός της προτού χτυπήσει στο έδαφος.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από κλειστό σύστημα παρακολούθησης, αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν αμέσως viral.

«Περπατούσα στον δρόμο όταν είδα ένα μικρό κορίτσι στο παράθυρο. Έπεσε και, χάρη στον Θεό, την έπιασα προτού χτυπήσει στο έδαφος», διηγήθηκε ο νεαρός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024