Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η πανέμορφη ηθοποιός Πάμελα Άντερσον τα τελευταία δύο χρόνια καθώς ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό ενός διεθνούς φήμης Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο σύννεφα μαζεύτηκαν στο παράδεισο για το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι, αφού όπως αποκάλυψε και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξαπατήθηκε από τον έρωτά της!

Σε ανάρτησή της ανακοίνωσε πως χώρισε και πως η ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ένα ψέμα!

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμερίσματα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες «τέρατα».

Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως γίνεται να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δυο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η Πάμελα Άντερσον.