Δεν δίστασε να παντρέψει ακόμα και τη συμβία του που κυοφορεί το παιδί τους, 25χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη την Πέμπτη για υπόθεση τέλεσης εικονικών γάμων στην Κύπρο.

Τις εξανάγκασε σε εικονικό γάμο

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, εκτός της 18χρονης που έφερε στην Κύπρο και εξανάγκασε σε εικονικό γάμο, στις 19 Ιουνίου πάντρεψε και τη συμβία του.

Και οι δύο γυναίκες που κατάγονται από τη Ρουμανία, τυγχάνουν μεταχείρισης θυμάτων εμπορίας προσώπων, ενώ η αστυνομία αναζητεί τους αλλοδαπούς με τους οποίους παντρεύτηκαν εικονικά.

Οπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα της 18χρονης κατήγγειλε στην Αστυνομία της χώρας της (στη Ρουμανία) ότι η κόρη της κρατείται παράνομα από άγνωστο συμπατριώτη της προκειμένου να τελέσει εικονικό πολιτικό γάμο.

Υπό κράτηση

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές της, η αστυνομία δεν μπόρεσε να εντοπίσει την 18χρονη παρά μόνο όταν, την Πέμπτη, ο 25χρονος μαζί με την 21χρονη τη μετέφεραν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να επιστρέψει στη χώρα της.

Η 18χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι αυτό το διάστημα βρισκόταν περιορισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα.

Η 18χρονη έφτασε στην Κύπρο στις 16 Ιουνίου, και τέλεσε τον εικονικό γάμο της στις 19 του ίδιου μήνα, όπως και η 21χρονη.

Ο 25χρονος τέθηκε υπό εφταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Πηγή: Philenews

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο