Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Κατσινόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πολλά!

Φυσικά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόντρα του με την νικήτρια  Αποστολία Ζώη. Η κόντρα τους καλά κρατάει ακόμα και ο ίδιος δεν φαίνεται να την έχει συγχωρέσει.

«Εγώ, μετά από ενάμιση χρόνο, τα άτομα που είχα αποφασίσει να μιλάω και τους είχα κρατήσει δίπλα μου, συνεχίζω και τους κρατάω δίπλα μου. Στα άτομα που είχα αποφασίσει να μη μιλάω, δεν ξαναμίλησα ποτέ. Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει», αποκάλυψε.

Μετά από την παραπάνω δήλωση, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν σχετικά την Αποστολία Ζώη κι εκείνη απάντησε: «Ο καθένας έχει τη δική του οπτική, απλά εγώ με τον Γιώργο δεν βρέθηκα ποτέ. Ουσιαστικά, εγώ τραγουδούσα στο πάρτι του ΟΚ!, δεν ήμουν κάτω σε κάποια παρέα. Αυτός αφού με είδε έπρεπε να μου μιλήσει. Αφού αυτό επέλεξε, είναι δικιά του επιλογή. Σε περίπτωση που τον έβλεπα τον Γιώργο από κοντά θα τον αγκάλιαζα, θα τον φιλούσα, θα τον ρωτούσα πώς είναι, γιατί με ενδιαφέρει να πορεύομαι με αγάπη».

https://www.youtube.com/watch?v=_PbMlGCp3NM

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο