Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποστολία Ζώη: Απαντάει στις κατηγορίες του Γιώργου Κατσινόπουλου

Αποστολία Ζώη: Απαντάει στις κατηγορίες του Γιώργου Κατσινόπουλου

«Αφού με είδε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, έπρεπε να έρθει να μου μιλήσει»

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Κατσινόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πολλά!

Φυσικά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόντρα του με την νικήτρια  Αποστολία Ζώη. Η κόντρα τους καλά κρατάει ακόμα και ο ίδιος δεν φαίνεται να την έχει συγχωρέσει.

«Εγώ, μετά από ενάμιση χρόνο, τα άτομα που είχα αποφασίσει να μιλάω και τους είχα κρατήσει δίπλα μου, συνεχίζω και τους κρατάω δίπλα μου. Στα άτομα που είχα αποφασίσει να μη μιλάω, δεν ξαναμίλησα ποτέ. Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει», αποκάλυψε.

Μετά από την παραπάνω δήλωση, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν σχετικά την Αποστολία Ζώη κι εκείνη απάντησε: «Ο καθένας έχει τη δική του οπτική, απλά εγώ με τον Γιώργο δεν βρέθηκα ποτέ. Ουσιαστικά, εγώ τραγουδούσα στο πάρτι του ΟΚ!, δεν ήμουν κάτω σε κάποια παρέα. Αυτός αφού με είδε έπρεπε να μου μιλήσει. Αφού αυτό επέλεξε, είναι δικιά του επιλογή. Σε περίπτωση που τον έβλεπα τον Γιώργο από κοντά θα τον αγκάλιαζα, θα τον φιλούσα, θα τον ρωτούσα πώς είναι, γιατί με ενδιαφέρει να πορεύομαι με αγάπη».

https://www.youtube.com/watch?v=_PbMlGCp3NM

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024