Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης - Ιντέγε : «Δουλειά μου να σκοράρω, δεν με φοβίζουν οι ευθύνες»

Άρης – Ιντέγε : «Δουλειά μου να σκοράρω, δεν με φοβίζουν οι ευθύνες»

Τι δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε κατά την παρουσίαση του από την ΠΑΕ Άρης

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι και με τη βούλα παίκτης του Άρη, καθώς οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός παρουσιάστηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους οπαδούς των κίτρινων να δίνουν βροντερό παρών και να αποθεώνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο ίδιος απολάμβανε κάθε στιγμή, ενώ η χαρά του ήταν έκδηλη, με τον κόσμο του Άρη να δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά την άφιξη του ανάβοντας καπνογόνα. Ο Ιντέγε μοίρασε πολλά αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Άρη.

Στις δηλώσεις του ανέφερε ακόμη ότι είναι δουλειά του να σκοράρει και τόνισε ότι δεν τον φοβίζουν οι ευθύνες.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την υποδοχή από τον κόσμο του Άρη: «Χθες ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή μου που με υποδέχονται έτσι. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος της ομάδας».

Για τον λόγο που είναι εδώ: «Για εμένα ο Άρης είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι μια ομάδα που μάχεται και έχω την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Γι’αυτό είμαι εδώ».

Για το γεγονός ότι προετοιμάστηκε με μάσκα και αν είναι έτοιμος: «Η μάσκα ήταν για να τεστάρω τους χτύπους της καρδιάς μου. Είμαι έτοιμος για να μπω και να παίξω. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο παιχνίδι».

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και τις προσδοκίες: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση, είχα συζήτηση με τον πρόεδρο. Ήξερα τις ευθύνες που έχω να αντιμετωπίσω. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες δεν είναι κάτι που με φοβίζουν. Είμαι αισιόδοξος για εμένα και την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος: «Έκανα προπονήσεις και μόνος μου αλλά πιστεύω ότι έχω χρόνο να προπονηθώ και να επαναφέρω το σώμα μου στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Αυτή τη δουλειά θα κάνω με τον Άρη».

Για το τι συζήτησε με τον πρόεδρο του Άρη: «Είναι ένας άνθρωπος που με έσπρωξε να είμαι εδώ. Ο τρόπος που μου μίλησε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθω στον Άρη. Του είπα πως θα τον δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου».

Για το πως θα πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ: «Είναι πολύ νωρίς. Έχουμε μακρύ δρόμο να βαδίσουμε. Πανηγυρίζεις όπως νιώθεις εκείνη τη στιγμή, ανάλογα και με το παιχνίδι. Πανηγυρίζω όπως μου βγει».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024