Το πρωί της Τετάρτης, στον δήμο της Κακαβιάς, υποστηρικτές της αντιπολίτευσης ζήτησαν να εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, για τις εκλογές, όπως μεταφέρουν τα τοπικά μέσα

Συνεχίζεται η ένταση στην Αλβανία,  μετά την απόφαση του Προέδρου Ιλίρ Μέτα να ματαιώσει τις δημοτικές εκλογές της 30ης Ιουνίου.

Το πρωί της Τετάρτης, στον δήμο της Κακαβιάς, υποστηρικτές της αντιπολίτευσης ζήτησαν να εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, για τις εκλογές, όπως μεταφέρουν τα τοπικά μέσα.

Οι διαδηλωτές ζητούν να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις τα μέλη της Τοπικής Εκλογικής Επιτροπής της Αλβανίας, δίνοντας προθεσμία στην Αστυνομία μέχρι τις 16:00.

Μικροεντάσεις και συλλήψεις

Παρόμοιες μικροεντάσεις με τα ίδια αιτήματα σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Στην Τροπόγια, την Τρίτη, πραγματοποιήθηκαν επτά συλλήψεις, όταν ομάδα ατόμων εισήλθε στο Μουσείο Ιστορίας και προχώρησε σε βανδαλισμούς Τοπικής Εκλογικής Επιτροπής.

Πέντε από τους συλληφθέντες διώκονται με το ποινικό αδίκημα της «οργάνωσης και της συμμετοχής σε παράνομες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr