Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέρ της ισότητας των φύλων γνωστός οίκος μόδας

Υπέρ της ισότητας των φύλων γνωστός οίκος μόδας

Υπέρ της ισότητας των φύλων τάσσεται εμπράκτως γνωστός οίκος μόδας υψηλής ραπτικής!

Ο Ralph Lauren δεσμεύθηκε για ισότητα των φύλων στις ανώτατες διοικητικές θέσεις του ομίλου έως το 2023.

Ο αριθμός των γυναικών, έως το 2015, με διοικητικό ρόλο στα εργοστάσια που προμηθεύουν το αμερικανικό brand μόδας θα αυξηθεί κατά 25%.

Για να επιτευχθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι, οι οποίοι περιγράφονται στην έκθεση του 2019 για την Παγκόσμια Ιθαγένεια και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η εταιρεία θα προωθήσει τουλάχιστον μία γυναίκα υποψήφια με τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε ευκαιρία εργασίας.

View this post on Instagram

Dylan Lauren, @DylansCandyBar, wishes her dad a Happy Father’s Day. . “One of my dad’s proudest achievements was being a counselor and color-war captain when he went to camp, and when I was a camper, I always looked forward to visiting day. Not just for the overflowing bags of candy my parents would bring, but also to show off to my dad that I inherited the athleticism and camp spirit, too. A lot of kids are afraid to go to sleepaway camp when they’re young, but my dad gave me confidence to jump right in and enjoy it. Happy Father’s Day to an amazing dad!” . Explore more Lauren family photos, along with reminiscences from Andrew, David, and Dylan Lauren, at RLMag.com. Link in bio. . #PoloFam #FathersDay #RLMag

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Από το 2020, θα διασφαλίσει επίσης τη συμπερίληψη υποψηφίων από διαφορετικά υπόβαθρα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών πρόσληψης.

Εκτός από τη στήριξη των γυναικών σε διοικητικές θέσεις, ο Ralph Lauren περιέγραψε τα μέτρα κοινωνικής ευθύνης για να διασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα του brand παράγονται «χωρίς αποκλεισμούς και με πολιτισμική επίγνωση».

«Το brand Ralph Lauren, εταιρεία του θρυλικού σχεδιαστή των ΗΠΑ, που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ήταν πάντα προσεκτικό και φρόντιζε να σέβεται όλους τους πολιτισμούς» δήλωσε η Halide Alagöz (Χαλιντέ Αλαγκιόζ), εκτελεστική αντιπρόεδρος, επικεφαλής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διευθύντρια Βιώσιμης Ανάπτυξης του ομίλου Ralph Lauren.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας σχεδιάζονται πάντα μέσω του φίλτρου αυτής της προοπτικής» πρόσθεσε.

Υπό την καθοδήγηση της Χαλιντέ Αλαγκιόζ, ο Ralph Lauren δεσμεύτηκε για την εκπλήρωση διάφορων στόχων αειφορίας. Μέχρι το 2025, η εταιρεία σκοπεύει να μη χρησιμοποιεί παρθένο νήμα πολυεστέρα, αλλά μόνο ανακυκλωμένο πολυεστέρα και όλα τα «βασικά υλικά», συμπεριλαμβανομένου του βαμβακιού, θα προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες.

Προσπαθεί ακόμη να βρει τρόπους μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και να μεταβεί πλήρως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τις δραστηριότητές της τον επόμενο 1,5 χρόνο, σύμφωνα με το WWD.

«Όταν o Ralph ίδρυσε την εταιρεία μας πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, το έκανε με την πεποίθηση πως ό, τι δημιουργούμε πρέπει να φορεθεί, να αγαπηθεί και να περάσει στις άλλες γενιές» σχολίασε ο Πατρίς Λουβέ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Η συλλογή από μπλούζες που κυκλοφόρησε πρόσφατα Earth Polo (κάθε μπλουζάκι φτιάχτηκε από 12 πλαστικά μπουκάλια και η βαφή του έγινε χωρίς νερό) ήταν ένα από τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκθέσεων για την Παγκόσμια Ιθαγένεια και τη Βιωσιμότητα.

Ο στόχος είναι να απομακρυνθούν τουλάχιστον 170 εκατομμύρια πλαστικές φιάλες από χώρους υγειονομικής ταφής και ωκεανούς έως το 2025, καθώς η εταιρεία καταβάλλει αυξανόμενες προσπάθειες για την παρακολούθηση της αλυσίδας εφοδιασμού των πρώτων υλών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024