Καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή η Βίκυ Καγιά, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν έχει λάβει ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν τις έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες, ωστόσο δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα όταν άρχισε το GNTM.

«Δεν μου έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες. Μόνο πολλά υβριστικά μηνύματα, όταν είχε ξεκινήσει το GNTM. Γιατί περάσαμε τη μία, κόψαμε την άλλη… Μόνο αυτά» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή «ποια συνεργασία του παρελθόντος δεν θα ήθελε να ξανακάνει», η πανέμορφη Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει «Πρωινό καφέ».

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μου με τον Σταμάτη Φασουλή, ήταν μία από τις καλύτερες μου ever. Δεν θα ξαναέκανα το Πρωινό καφέ για δύο μήνες μονό όπως με έβαλαν και το έκανα! Αν το επέλεγα θα το έκανα για όλη τη χρονιά, για να το κάνω σωστά!»

«Είχαμε υπογράψει για την επομένη σεζόν για το Next top model και μας βάλανε να τελειώσουμε τη σεζόν στον Πρωινό καφέ!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο