Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο όπου εμφανιζόταν στις πρωινές εκπομπές, οι οποίες τον ζητούσαν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις φορές που είχε βοηθήσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τη Ρούλα Κορομηλά που, στη συνέχεια, του έλεγε ότι δεν υπάρχει χρόνος για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπίγαλης ανέφερε τα εξής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται«: «Πήγαινα στα πρωινάδικα κι έλεγα στην εταιρεία ότι δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στα πρωινά. Τι γίνεται; Θα με κάψετε. Και μου λένε ότι δεν το κάνουμε εμείς, οι εκπομπές σε θέλουν γιατί έχεις θεαματικότητα. Έχω πάει σε πολλά shows με τη Ρούλα Κορομηλά.

Ακριβώς επειδή με θέλανε οι εκπομπές, θεωρώ ότι τη Ρούλα την έχω βοηθήσει. Δεν ήμουν ο καλλιτέχνης που με φωνάζανε για να με βοηθήσουνε. Από ένα σημείο και μετά εγώ τους βοηθούσα. Πήρε τηλέφωνο η εταιρεία και είπε ότι ο Μπίγαλης έβγαλε καινούργιο δίσκο και λέει η Κορομηλά ότι δεν υπάρχει χρόνος, μόνο για δύο τραγούδια.

Αφού η Ρούλα Κορομηλά θεωρεί ότι δεν έχει 12 λεπτά για μένα, που άλλες φορές μου έδινε όλη την εκπομπή, δεν πάω καθόλου. Και όταν βγήκε αυτή η εκπομπή που δεν είχε χρόνο για μένα, τραγουδούσε η ίδια 20 λεπτά. Συμπαθητική η Ρούλα, αλλά συγγνώμη, δίνεις 20 λεπτά στον εαυτό σου και δεν δίνεις στους καλλιτέχνες; Ήταν η εκπομπή που ο Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στη Γαρμπή. Δεν ξέρω πόσοι ήθελαν να δουν τον Σχοινά να κάνει πρόταση στη Γαρμπή, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, να πάω στην τηλεόραση και να κάνω προτάσεις».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yyHsc7rGUN8

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο