Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χριστίνα Αλούπη ανάρτησε την πιο γλυκιά φωτογραφία

Η Χριστίνα Αλούπη ανάρτησε την πιο γλυκιά φωτογραφία

Δείτε την γλυκιά φωτογραφία της παρουσιάστριας με τους γιους της!

Η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε μία υπέροχη φωτογραφία με του γιους της, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις αρχές του χρόνου υποδέχτηκε και τον δεύτερο της γιο και από τότε η ζωή της είναι γεμάτη γέλια και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

«Το τι σημαίνει μητέρα το καταλαβαίνεις πραγματικά μόνο όταν γίνεις κι εσύ μητέρα. Όταν εσύ και τα θέλω σου δεν είναι ποτέ πια προτεραιότητα και αφιερώνεσαι στα παιδιά σου, όπως και πρέπει να κάνεις γιατί η ευθύνη να μεγαλώσεις σωστούς ανθρώπους σε αυτή την κοινωνία (ειδικά αυτές τις εποχές με όλα αυτά που κυκλοφορούν) είναι το λιγότερο που μπορώ να πω ΤΕΡΑΣΤΙΑ, τότε μόνο πραγματικά καταλαβαίνεις τι σημαίνει να είσαι «μητέρα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

Happy Mother’s Day💝 Σήμερα μανούλα γιορτάζεις. Όλοι θα σου πούνε πόσο υπέροχη είσαι, πόσο δύσκολο το έργο που φέρεις κάθε μέρα, ότι είσαι ηρωίδα, κτλ κτλ κτλ… Και γω τα έλεγα στη δική μου μαμά, αλλά το τι σημαίνει μητέρα το καταλαβαίνεις πραγματικά μόνο όταν γίνεις κι εσύ μητέρα. Όταν εσύ και τα θέλω σου δεν είναι ποτέ πια προτεραιότητα και αφιερώνεσαι στα παιδιά σου, όπως και πρέπει να κάνεις γιατί η ευθύνη να μεγαλώσεις σωστούς ανθρώπους σε αυτή την κοινωνία (ειδικά αυτές τις εποχές με όλα αυτά που κυκλοφορούν) είναι το λιγότερο που μπορώ να πω ΤΕΡΑΣΤΙΑ, τότε μόνο πραγματικά καταλαβαίνεις τι σημαίνει να είσαι «μητέρα». Γι’αυτο μην περιμένεις αυτή την Κυριακή για να γιορτάσεις. Εσύ μητέρα, να γιορτάζεις κάθε μέρα. Να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να λες «μπράβο μου», κάθε μέρα. Και να μην ξεχνάς ποτέ την τεράστια ευθύνη που φέρεις, να μεγαλώσεις σωστούς ανθρώπους, καλούς, έντιμους, χωρίς κόμπλεξ, ευγενικούς, με αξίες και αρχές. Μην ξεχνάς ποτέ λοιπόν ότι γιορτάζεις κάθε μέρα. Και μεγάλωσε όσο καλύτερα μπορείς τα παιδιά σου, από σενα εξαρτάται τι ενήλικες θα γίνουν αύριο 👑💋 #mothersday #happymothersday #hero #mama

A post shared by Christina👑Aloupi (@aloupichristina) on

Αγαπημένη της ασχολία είναι να παίζει με τους γιους της και μάλιστα αναρτά φωτογραφίες τους από τις χαρούμενες στιγμές τους στο Instagram.

Δείτε το πανέμορφο στιγμιότυπο:

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024