Η εικονική ομορφιά της Σίντι Κρόφορντ μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι! Μίλησε ανοιχτά για όλα την ηλικία της, τη στάση της απέναντι στη γήρανση όσο και για την εμφάνισή της.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση με την WWD και τον επιχειρηματία Greg Renker, με τον οποίο δημιούργησε το brand, Meaningful Beauty, η Κρόφορντ μίλησε για το μόντελινγκ στην ηλικία των πενήντα.

View this post on Instagram

Backyard BBQ vibes. Happy long weekend 🇺🇸

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Έχει αποκαλύψει πως μαζί με την φίλη της και επίσης supermodel, Κρίστι Τέρλινγκτον, αισθάνονται ότι είναι σημαντικό να κάνουν ακόμα φωτογραφίσεις μόδας. «Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες που είναι 53 ετών και νομίζω ότι η Κρίστι μόλις έγινε 50 ετών, ότι υπάρχει ακόμα ομορφιά». Και αυτό περιλαμβάνει τα «καλαίσθητα γυμνά», τα οποία έκανε πρόσφατα η Κρόφορντ για το φημισμένο βιβλίο του φωτογράφου Russell James.

«Θυμάμαι ότι κάποιος κακόβουλος άνθρωπος στο Instagram έγραψε κάτι σαν:« Αχ, γιατί τα κάνεις όλα αυτά ακόμα στην ηλικία σου; » Και σκέφτηκα, υπάρχει μια συγκεκριμένη εποχή όπου το γυμνό δεν είναι όμορφο; Είναι απλά ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς », είπε το μοντέλο για την εμπειρία της. Σύμφωνα με το WWD, σημείωσε τη σημασία που έχει οι γυναίκες να αντιμετωπίζονται  ευγενικά και με σεβασμό. «Αυτό είναι μέρος του λόγου που εξακολουθώ να κάνω από φωτογραφίσεις», πρόσθεσε.