Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εν όψει του γάμου τους. Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε λίγες ημέρες στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι που διανύει τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές και ετοιμάζεται προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τον γάμο. Η Τζένη Μπαλατσινού αυτές τις ημέρες κάνει τις τελευταίες πρόβες νυφικού το οποίο και θα φέρει την υπογραφή της Μαρέβα Μητσοτάκη.

View this post on Instagram

Happy Birthday to you.. my Man! 💫👑

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Ο γαμπρός από την άλλη βρίσκεται σε πρόβες για να τελειοποιηθεί το γαμπριάτικο κοστούμι του, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Kourlas Workshop.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από την πρόβα και στην χαρακτηριστική λεζάντα έγραψε: «Άντε να ετοιμαζόμαστε…» ενώ φαίνεται πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για το μυστήριο!

View this post on Instagram

Άντε να ετοιμαζόμαστε…

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Η ανάρτηση αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την μέλλουσα σύζυγό του, η οποία μάλιστα σχολίασε και κάτω από την φωτογραφία, με μερικά emojis.

 

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2017 και μετά σύντομο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Με τη  συγκατοίκησή τους όμως, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση. Δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, όπως έγινε στην αρχή έτσι και τότε κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο καιρός πέρασε και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η μεταξύ τους ιστορία έχει τελειώσει, ήρθε η αναγγελία του γάμου και τώρα ετοιμάζονται για το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους.

Γράψτε το σχόλιο σας