Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος : Παντρεμένοι διαιτητές σε φιλανθρωπικό ταξίδι με νέες συνοδούς

Σάλος : Παντρεμένοι διαιτητές σε φιλανθρωπικό ταξίδι με νέες συνοδούς

Σαν... νεαροί ποδοσφαιριστές συμπεριφέρθηκαν διαιτητές της Premier League σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Ινδονησία

Ο Andre Marriner 48 ετών, πατέρας ενός παιδιού, εθεάθη σε μία ντίσκο της Ινδονησίας αγκαλιά με μια νεαρή κοπέλα. Ο Άτκινσον, 48 ετών πιάστηκε από την κάμερα να χαμογελά αγκαλιάζοντας μια άλλη γυναίκα που φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Ο David Coote, 36 ετών, ο μόνος ανύπαντρος στην παρέα των έξι ανδρών, συνοδευόταν επίσης από μία εντυπωσιακή κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ο Kevin Firend, 47 ετών, εθεάθη να ψιθυρίζει στο αφτί μια αιθέριας ύπαρξης. Το.. γκρουπ των διαιτητών της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου βρέθηκε στο νησί Μπατάμ της Ινδονησίας και οι φωτογραφίες τους είδαν το φως της δημοσιότητας, από τα social media των κυριών που τους συνόδευαν.

Ένας μάρτυρας ανέφερε στην Sun που αποκάλυψε το θέμα ότι: «Όλοι φαίνονταν πολύ αφηρημένοι. Τα κορίτσια ήταν πολύ μικρά και οι άνδρες ήταν αρκετά μεγάλοι, θα μπορούσαν να είναι οι πατέρες τους. Ο τρόπος που έπιναν και χόρευαν θα νομίζατε ότι ήταν νεαροί ποδοσφαιριστές – κι όχι διαιτητές!»

Η ομάδα των ρέφερι κατέλυσε την περασμένη εβδομάδα στο πολυτελές ξενοδοχείο Radisson, το οποίο συνδεόταν με το θέρετρο γκολφ όπου φέρονται να εργάζονται οι κοπέλες που τους συνόδευαν στην έξαλλη βραδιά τους.

Ο λόγος της παρουσίας τους στην Ινδονησία, ήταν η επίσκεψη σε ένα ορφανοτροφείο για λογαριασμό της Atkinson’s Whistle Stop Tour. Η εν λόγω δράση στόχευε στο να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά ενός νοσοκομείου της χώρας, κι ενός ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Την Πέμπτη το βράδυ και οι έξι εθεάθησαν με έξι γυναίκες στο μπαρ Brewski & Co στην περιοχή ψυχαγωγίας Nagoya Batam του νησιού Μπατάν, που είναι φημισμένος προορισμός για «σεξοτουρισμό»

Οι γυναίκες αργότερα δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά τους.

Το Μπατάμ έχει τη φήμη ενός «βρώμικου» νησιού και είναι διαβόητο ως σεξουαλικός τουριστικός προορισμός. Η περιοχή έχει μπαρ με ονόματα όπως: Hot Spot, Foreplay, Cock & Bull, Fat Willy και Dirty Dick.

«Η πορνεία είναι παράνομη στην Ινδονησία. Αλλά πολλά κορίτσια είναι φοιτητές ή έχουν χαμηλόμισθες δουλειές την ημέρα και το βράδυ βγαίνουν και συναντούν άντρες και παίρνουν χρήματα για να επιστρέψουν στα ξενοδοχεία τους».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024