Ο πρωταγωνιστής της σειράς της Marvel, «The Flash» ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γυμνή του φωτογραφία και πραγματικά προκάλεσε το απόλυτο χάος!

Ο Grant Gustin ανέβασε την περιβόητη φωτογραφία από τις πρόσφατες διακοπές του στο Μεξικό, όπου απόλαυσε την θέα, την θάλασσα και ξεκουράστηκε για λίγο από τα εντατικά γυρίσματα της σειράς.

Ανέμελος μέσα σε μία πισίνα, δίχως μαγιό, φαίνεται να ατενίζει το όμορφο τοπίο ο ηθοποιός ενώ στα χείλη του σχηματίζεται ένα «πονηρό χαμογελάκι». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μας δείχνει την πλάτη του σε μία νωχελική πόζα, όμως τα οπίσθια του βρίσκονται πάνω από το νερό με αποτέλεσμα να τα δουν οι εκατομμύρια followers του.

View this post on Instagram

Sad to leave it behind.

A post shared by Grant Gustin (@grantgust) on

Την φωτογραφία συνοδεύει μία χιουμοριστική λεζάντα «Sad to leave it behind (Κρίμα που το αφήνω πίσω)», ένα καυστικό λογοπαίγνιο του ηθοποιού που άφησε τους ακολούθους του ακόμα πιο άναυδους.

Η ανάρτηση δίχασε το κοινό, όπως αντιλαμβάνεστε, καθώς άλλοι τον αποθέωναν και δήλωναν ότι «θα βάλουν την φωτογραφία ως background στο κινητό τους» ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ο ηθοποιός έκανε κάτι τέτοιο και ένιωσαν αμηχανία.