Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο μήνυμα της Σοφίας Μαριόλα μετά το γάμο

Το πρώτο μήνυμα της Σοφίας Μαριόλα μετά το γάμο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σοφία Μαριόλα μετά τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με το πρώτο της μήνυμα να μας συγκινεί πολύ.

Mε τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. Ο γάμος έγινε στο μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς επέλεξε ένα νυφικό με διαφάνειες και δαντέλα στο μπούστο, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε ένα κατάλευκο κουστούμι.

Κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η πανέμορφη νύφη έφτασε στην εκκλησία υπό τον ήχο φυσικά κρητικών τραγουδιών ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κρητικό παραδοσιακό γλέντι, το οποίο στήθηκε στην παραλία του Ζορμπά. Το νεόνυμφο ζεύγος και οι καλεσμένοι έγιναν ένα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Χθες Κυριακή, παρά την κούραση του γάμου, η Σοφία ξύπνησε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όπως αποκάλυψε και η ίδια στους εκατοντάδες followers της στο Instagram.

View this post on Instagram

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ! Photo by @marilenapanagiotopoulou2017 Wedding dress: @vlassi_holeva Grooms attire: @takisgiannetos Make up @karathanasidimitra @dkhaiir2019 Hair : @nassos_katsiadramis #wedding #bestoftheday #photooftheday #picoftheday #instadaily #portrait #photoshoot #photograph #photographers #photoshoot📷 #dayofmylife #shooting #shootingday #couplegoals #couple #coupleshoot #weddingphotography #crete #cretegreece #heraklion #chania #weddingdress #weddingphotographer #creta #weddingday #weddinginspiration #weddingmakeup #weddinghairstyle #happiness #togetherness

A post shared by Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola) on

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο μπροστά από την γαμήλια τούρτα τους.

Τα χαμόγελα της Σοφίας και του Στράτου λάμπουν από ευτυχία ενώ η όμορφη νυφούλα ανέβασε και ακόμη μία φωτογραφία, όπου ο Στράτος της έδινε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, γράφοντας στη λεζάντα: «Η απόλυτη ευτυχία».

View this post on Instagram

Η απόλυτη ευτυχία ❤❤❤❤❤ Wedding dress: @vlassi_holeva Grooms attire: @nikosapostolopouloss Make up @karathanasidimitra @dkhaiir2019 Hair : @nassos_katsiadramis Tiara & βραχιόλι Swarovski : Φιλιώ Κολωνάκι Photos by : @desipris.george @erato_grampsa_pixelartchania @pixelart.hania_photography Για τα περιοδικά και τα site: @gogopoulos.giannis #wedding #bestoftheday #photooftheday #picoftheday #instadaily #portrait #photoshoot #photograph #photographers #photoshoot📷 #dayofmylife #shooting #shootingday #couplegoals #couple #coupleshoot #weddingphotography #crete #cretegreece #heraklion #chania #weddingdress #weddingphotographer #creta #weddingday #weddinginspiration #weddingmakeup #weddinghairstyle #happiness #togetherness

A post shared by Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola) on

Η Σοφία όμως δεν ξέχασε και τις φίλες της! Μάλιστα με μία τρίτη φωτογραφία, έσπευσε να τις ενημερώσει πως τα ονόματα όλων σβήστηκαν από τα νυφικά της παπούτσια, πράγμα που κατά το έθιμο σημαίνει ότι όλες θα παντρευτούν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Στην λεζάντα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! Ένα έχω να δηλώσω ότι όλα τα ονόματα που έγραψα σβήστηκαν!!!»

View this post on Instagram

Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! Ενα έχω να δηλώσω ότι όλα τα ονόματα που έγραψα σβήστηκαν!!! Yeahhhh💪👰👰👰 Photo by @vlassi_holeva Make up by : @karathanasidimitra Hair : @nassos_katsiadramis Wedding dress : @vlassi_holeva Tiara: Φιλιώ Κολωνάκι #wedding #bestoftheday #photooftheday #picoftheday #instadaily #portrait #photoshoot #photograph #photographers #photoshoot📷 #dayofmylife #shooting #shootingday #couplegoals #couple #coupleshoot #weddingphotography #crete #cretegreece #heraklion #chania #weddingdress #weddingphotographer #creta #weddingday #weddinginspiration #weddingmakeup #weddinghairstyle #happiness #togetherness

A post shared by Sofia Mariola Tzortzoglou (@sofiamariola) on

Να ζήσουν!

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024