Εντελώς έξαλλη έγινε η Μικαέλα Φωτιάδη στο άκουσμα του δημοσιεύματος που ήθελε την σχέση της με τον Γιάννη Μπορμπόκη να περνά σοβαρότατη κρίση και μάλιστα να εξετάζεται και το ενδεχόμενο αναβολής του γάμου τους.

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό σόου ανάδειξης μοντέλων GNTM, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της «τριάδας φωτιάς» Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου.

Το μοντέλο ξέσπασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ανάρτηση μίας φωτογραφίας, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τα σύννεφα δεν τα βλέπω γκρίζα πάντως! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι! Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογενειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ, επειδή το θέμα πηρε μεγαλη έκταση και εγιναν πολλες αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτα που γράψατε και να μην ασχοληθειτε περαιτέρω με την οικογένειά μου! #SickOfFakeNews»

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Μικαέλα να ποζάρει στο πλάι του συντρόφου της, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι καλά μαζί και πως οι φήμες περί χωρισμού δεν υφίστανται.

View this post on Instagram

Τα σύννεφα δεν τα βλέπω γκρίζα πάντως! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι! Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογενειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ, κυρία Αντωνίου, επειδή το θέμα πηρε μεγαλη έκταση και εγιναν πολλες αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτα που γράψατε και να μην ασχοληθειτε περαιτέρω με την οικογένειά μου! #SickOfFakeNews

A post shared by MikaelaEleniFotiadi MamaMika (@mikaelafotiadi.mamamika) on