Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύφθηκε η νέα πλατφόρμα Stadia με τα βιντεοπαιχνίδια της Google

Αποκαλύφθηκε η νέα πλατφόρμα Stadia με τα βιντεοπαιχνίδια της Google

H Google αποκάλυψε σήμερα τις λεπτομέρειες της νέας της πλατφόρμας με τα βιντεοπαιχνίδια συνεχούς ροής Stadia.

H Google αποκάλυψε σήμερα τις λεπτομέρειες της νέας της πλατφόρμας με τα βιντεοπαιχνίδια συνεχούς ροής Stadia, υπηρεσίας που θα είναι προσβάσιμη από τον Νοέμβριο με 30 παιχνίδια, και αντιπροσωπεύει την πολυαναμενόμενη έφοδο του αμερικανικού κολοσσού στο σύμπαν του cloud gaming.

Τί περιλαμβάνει

Η υπηρεσία της Google δεν είναι επί του παρόντος έτοιμη για προ-παραγγελία παρά μόνο υπό το σχήμα που ονομάζεται Edition fondateur, το οποίο διατίθεται αντί 129 ευρώ, διευκρίνισε σήμερα ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Η προσφορά αυτή, που θα επιτρέψει το παιχνίδι μόλις ανοίξει η πλατφόρμα για το κοινό τον Νοέμβριο, περιλαμβάνει τρίμηνη εγγραφή, συσκευή Chromecast Ultra που θα επιτρέπει τη σύνδεση με οθόνη και χειριστήριο.

Δύο ακόμη προγράμματα θα διατεθούν μετά την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας, ένα στην τιμή των 9,99 ευρώ τον μήνα που ονομάζεται Stadia Pro και μια βασική δέσμη που αναμένεται το 2020, της οποίας ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές.

Σε ποιές χώρες θα είναι διαθέσιμη

Αυτή η πλατφόρμα παιχνιδιών συνεχούς ροής θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε 14 χώρες, ανάμεσά τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βρετανία και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, διευκρίνισε ο όμιλος.

Τριάντα παιχνίδια θα διατεθούν εξάλλου μόλις αρχίσει η λειτουργία της υπηρεσίας, πρόσθεσε η Google, ανάμεσα στα οποία τα δημοφιλή Destiny 2 και Assassin’s Creed Odyssey (Ubisoft). Αλλα παιχνίδια, κυρίως του στούντιο Electronic Arts, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Google βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του cloud gaming. Και η Apple προτίθεται να προχωρήσει σταθερά στη διάθεση βιντεοπαιχνιδιών με την πλατφόρμα της Arcade, που θα είναι προσβάσιμη το φθινόπωρο.

Τον περασμένο μήνα η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν συνεργασία στα παιχνίδια συνεχούς ροής για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα την Google.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024