Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκι Ντρίο - Μικαέλα: Η φωτογραφία «όλο ερωτηματικά»

Μέγκι Ντρίο – Μικαέλα: Η φωτογραφία «όλο ερωτηματικά»

Τι συμβαίνει με την Μέγκι Ντρίο;

Μπορεί τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του τηλεοπτικού σόου ανάδειξης μοντέλων Greece Next Top Model (GNTM) να έχουν ξεκινήσει ολοταχώς ακόμα όμως, είναι πολλά τα παράπονα για την έκβαση του πρώτου κύκλου.

Η «τριάδα φωτιά» απασχόλησε κατά κόρον το τηλεοπτικό κοινό, με τις τρεις φίλες να μας μπερδεύουν μετά τη λήξη του GNTM. . Η Μικαέλα Φωτιάδη, η Μέγκι Ντρίο και η Εύη Ιωαννίδου μετά το τέλος του παιχνιδιού σταμάτησαν να κάνουν παρέα.

Στην αρχή η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου δεν έκαναν παρέα με την Μέγκι, ενώ στη συνέχεια η Μικαέλα Φωτιάδη και η Μέγκι Ντρίο έγιναν πάλι φίλες και σταμάτησαν την παρέα με την Εύη Ιωαννίδου.

Η αλήθεια είναι ότι τα καλλίγραμμα κορίτσια μας έχουν μπερδέψει πολύ ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η Εύη έχει μετακομίσει μόνιμα πια στην Ιταλία για να κυνηγήσει από εκεί το όνειρο της. Η Μικαέλα από την άλλη εξαρχής εμφανίστηκε αφιερωμένη στην οικογένειά της.

Φήμες υποστηρίζουν πως μπορεί να δούμε ξανά την Μέγκι Ντρίο στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Το μοντέλο ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει όσα ακούγονται, όμως η φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας βάζει σε υποψίες…

Η φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο από το παιχνίδι, όπου εκείνη και η Μικαέλα είναι αγκαλιασμένες. Στη λεζάντα έγραψε η Μέγκι όλο παράπονο: «Τοσο κουρασμένες, και καναμε υπομονή.. γιατί?».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024