Μπορεί τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του τηλεοπτικού σόου ανάδειξης μοντέλων Greece Next Top Model (GNTM) να έχουν ξεκινήσει ολοταχώς ακόμα όμως, είναι πολλά τα παράπονα για την έκβαση του πρώτου κύκλου.

Η «τριάδα φωτιά» απασχόλησε κατά κόρον το τηλεοπτικό κοινό, με τις τρεις φίλες να μας μπερδεύουν μετά τη λήξη του GNTM. . Η Μικαέλα Φωτιάδη, η Μέγκι Ντρίο και η Εύη Ιωαννίδου μετά το τέλος του παιχνιδιού σταμάτησαν να κάνουν παρέα.

Στην αρχή η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου δεν έκαναν παρέα με την Μέγκι, ενώ στη συνέχεια η Μικαέλα Φωτιάδη και η Μέγκι Ντρίο έγιναν πάλι φίλες και σταμάτησαν την παρέα με την Εύη Ιωαννίδου.

Η αλήθεια είναι ότι τα καλλίγραμμα κορίτσια μας έχουν μπερδέψει πολύ ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η Εύη έχει μετακομίσει μόνιμα πια στην Ιταλία για να κυνηγήσει από εκεί το όνειρο της. Η Μικαέλα από την άλλη εξαρχής εμφανίστηκε αφιερωμένη στην οικογένειά της.

Φήμες υποστηρίζουν πως μπορεί να δούμε ξανά την Μέγκι Ντρίο στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Το μοντέλο ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει όσα ακούγονται, όμως η φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας βάζει σε υποψίες…

Η φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο από το παιχνίδι, όπου εκείνη και η Μικαέλα είναι αγκαλιασμένες. Στη λεζάντα έγραψε η Μέγκι όλο παράπονο: «Τοσο κουρασμένες, και καναμε υπομονή.. γιατί?».

Γράψτε το σχόλιο σας