Η Μαρίνα Πατούλη έχει γίνει δέκτης σχολίων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικών, ως σύζυγος του νυν Περιφερειάρχη Αττικής. Κυρίως για το ντύσιμό της.

Μετά την εκλογή του συζύγου της, έδωσε μία συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση της, αλλά και στα μαθητικά της χρόνια.

«Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν να προάγονται γυναίκες δυναμικές. Το να διατηρηθεί ο έρωτας και η αγάπη είναι απλό, αλλά και δύσκολο. Είμαι 32 χρόνια με τον Γιώργο, αλλά έχουμε τόσο πολυποίκιλες ενασχολήσεις, που δεν προλαβαίνουμε να μπούμε σε ρουτίνα! Εγώ είμαι η ευέξαπτη στη σχέση! Τις κρίσεις τις κάνω εγώ κι εκείνος τις διαχειρίζεται! Του αρέσουν οι κρίσεις μου γιατί τον έχω σε εγρήγορση! Δεν είμαι γκρινιάρα, αλλά είμαι απαιτητική! Με θαυμάζει ο άντρας μου, το λέει σε φίλους, αλλά έμενα μου το δείχνει έμμεσα. Δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα!», λέει η κ. Πατούλη, η οποία και διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πεύκης.

«Είναι αφροδισιακό να κάνει ο άντρας επισκευές στο σπίτι»

Αναφέρθηκε και στον ρόλο της γυναίκας στην οικογένεια και πιο συγκεκριμένα, για τις ισορροπίες στην δική της σχέση. «Η γυναίκα είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας και αν έχουν αυξηθεί τα διαζύγια είναι επειδή υπάρχει σύγχυση ρόλων. Είναι πολύ αφροδισιακό για τη γυναίκα ο άντρας να κάνει επισκευές στο σπίτι. Ο δικός μου δεν το κάνει αυτό! Δε με ζηλεύει ο άντρας μου, μάλλον είναι εγωιστής και δεν μου το δείχνει. Είμαι πάντα αυθεντική και μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Το να δείχνει μια γυναίκα τη ζήλια και το ενδιαφέρον της κολακεύει τον άντρα, το βλέπω και στον Γιώργο. Και για το ντύσιμο μου, που έχω ακούσει τα μύρια όσα, ο Γιώργος δεν μου έχει πει τίποτα ποτέ!», λέει η κ. Πατούλη.

Στα μαθητικά της χρόνια υπήρξε… συντηρητική κι αυτός είναι ο λόγος που δεν την αναγνωρίζουν πια οι συμμαθητές της. «Στα μαθητικά μου χρόνια, επειδή είμαι μοναχοκόρη παραδοσιακής οικογενείας, ήμουν πάρα πολύ του “πρέπει”. Οι συμμαθητές μου από το σχολείο δε με αναγνωρίζουν τώρα!», ανέφερε.